Gestroomlijnde oplossing voor het MKB

Software: Ataro VM Backup 7

Redactie WINMAG Pro
Niets zo belangrijk als een goede backup. Altaro richt zich op het MKB en weet ook wat een MKB’er nodig heeft, zo toont VM Backup 7 aan.

Na installatie voeg je alle virtuele systemen waarvan je een backup wilt maken als host toe aan de Altaro Console. Vanuit hier installeer je ook Altaro’s Agent software op elke virtuele host die je aan de console toevoegt. Beheer je de software het liefst op afstand, dan heb je hiervoor de remote management tool nodig.

Management gaat via één gecentraliseerde console voor beide type VM's, en gecentraliseerd management is ook mogelijk als je je VM's bij verschillende hosts hebt ondergebracht. Meerdere backups kunnen simultaan worden uitgevoerd. Dit betekent dus zero downtime voor jouw organisatie.

Altaro’s software bespaart altijd al tijd en ruimte en daar is met versie 7 nog een schep bovenop gedaan. De software bevat een soort cross-deduplicatie, waarbij dezelfde data op meerdere VM’s slechts eenmaal opgenomen worden in de backup. Dat geldt ook voor de real time monitoring die de software doet.

Op het gebied van security heb je diverse opties tot je beschikking. Je bent flexibel in het aantal backups en de locatie waar deze weggeschreven moeten worden. Wil je de backup zelf beveiligen, dan kan dat met behulp van encryptie.

Prijs: € 425,-
Info: altaro.com

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

Redactie WINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie