Software-omzet van IFS groeit met 20% in het eerste halfjaar dankzij toename cloud-adoptie

Redactie WINMAG Pro
IFS maakt zijn financiële resultaten over de eerste helft van 2021 bekend. Na een sterk eerste kwartaal is het eerste halfjaar het bewijs dat het bedrijf met succes zijn groeistrategie uitvoert. Daarnaast blijft IFS zijn transformatie doorzetten tot een gespecialiseerde en servicegerichte cloud-softwareleverancier.

Nu meer bedrijven de voordelen van de cloud erkennen en zich tot IFS wenden om hen te ondersteunen in hun digitale dienstverlening, groeiden alle software-inkomsten met dubbele cijfers, mede door een sterke toename van de cloud-omzet (+79% jaar op jaar) en terugkerende omzet (+27% jaar op jaar).

Darren Roos, CEO van IFS, zegt hierover het volgende: "IFS is een bedrijf met als enige doel de nieuwste technologische ontwikkelingen beschikbaar maken voor onze klanten op een manier die snel waarde creëert, een lage total cost of ownership heeft, en eenvoudig te verwerken en te gebruiken is. Het eerste halfjaar is het bewijs dat onze strategie om hierop te focussen, en om flexibiliteit in onze productactiviteiten in te bouwen zodat klanten snel op de marktontwikkelingen in kunnen springen, werkt."

Het eerste halfjaar kende ook een aantal belangrijke mijlpalen voor IFS, waaronder de overname van Axios Systems, de lancering van IFS Cloud en de wereldwijde lancering van de nieuwe branding van IFS.

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie