Sophos benoemt Bruno Durand als nieuwe Vice President of Sales

Redactie WINMAG Pro

Sophos, wereldleider in het innoveren en bieden van cyberbeveiliging ‘as a Service’, kondigt de benoeming van Bruno Durand aan als Vice President of Sales voor de Benelux en Frankrijk.

Sophos verwelkomt ervaren leider Bruno Durand in het team

In de afgelopen 30 jaar deed Bruno uitgebreide ervaring op in leidinggevende functies in networking, cloud, SaaS en security. Voordat hij bij Sophos kwam, was hij verantwoordelijk voor het Cloud/SaaS EMEA-team bij Extreme Networks, waar hij de traditionele bedrijfsvoering omvormde tot een cloud business. Daarvoor was Bruno Durand Vice President EMEA South and Central bij Gigamon. Hij werkte ook 18 jaar bij Juniper Networks, waar hij verschillende vice president-posities in EMEA bekleedde. Bruno heeft een ingenieursdiploma in computerwetenschappen van SUP INFO.

Gerard Allison, Senior Vice-President EMEA bij Sophos, reageert op deze benoeming: "We zijn verheugd Bruno Durand te verwelkomen om onze groei in Frankrijk en de Benelux te versnellen, met name met ons beheerde beveiligingsaanbod Sophos Managed Detection & Response (MDR). Bruno heeft aantoonbare vaardigheden op het gebied van teammanagement en het bevorderen van groeicultuur."

Bruno Durand verheugt zich op zijn rol bij Sophos en richt zich op groei in de West EMEA-regio

Bruno Durand voegt hieraan toe: "Ik ben bijzonder enthousiast om bij Sophos aan de slag te gaan op dit cruciale moment in haar geschiedenis. Het zijn spannende tijden om te werken bij deze gerenommeerde marktleider op het gebied van cyberbeveiliging. Mijn passie voor teamontwikkeling komt hier volledig tot zijn recht bij het optimaliseren van de groei in de West EMEA-regio."

 

lees hier:

https://www.winmagpro.nl/zorgspectrum-vermindert-clouduitgaven-dankzij-finops

https://www.winmagpro.nl/knowbe4-europeanen-zijn-vatbaarder-geworden-voor-social-engineering

Ook interessant:

https://www.baaz.nl/nederlander-wenst-dat-ai-kan-ondersteunen-bij-het-vinden-van-een-voordelige-passende-vakantie

https://www.baaz.nl/meer-kilometers-van-en-naar-het-werk

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie