Super Speed USB-stick met immens groot geheugen

Redactie WINMAG Pro

De Philips Vivid USB 3.0 Flash Drive heeft een enorme opslagcapaciteit van 512GB. Het is een Super Speed USB-stick voor het opslaan van immens veel informatie. Slim is het draaimechanisme dat de USB-connector beschermt als de drive niet in gebruik is. Zo verlies je nooit meer de dop.

Opslagcapaciteit en Handige LED-Indicator: De Duimgrote USB-Stick in Detail

Je kunt op de duimgrote USB-stick maar liefst 144.000 foto's of 89.600 MP3-muziekbestanden opslaan*. Een handige LED-indicator geeft aan dat de schijf correct is aangesloten en werkt. Het knippert wanneer bestanden naar of vanuit het geheugen worden gekopieerd.

Super Speed

Met Super Speed ​​USB 3.0 gaat gegevensoverdracht ongekend snel. Je zet in no time bestanden, foto's en video’s over en maakt er een back-up van, waardoor de wachttijd aanzienlijk wordt verkort. De flashdrive leest bestanden met een snelheid tot 120MB/s.

De Philips Vivid USB 3.0 Flash Drive is geschikt voor apparatuur met de volgende besturingssystemen: Windows XP en hoger, Mac OS 9.0 en hoger en Linux 2.4.0 en hoger. Door het compacte ontwerp (1,7x5,8x0,8cm) neem je de USB-stick overal makkelijk mee naartoe.

Toch liever een met dop?

Voor gebruikers die toch liever een USB-stick met dop willen: er is ook een Philips Snow uitvoering, deze heeft een dop die je op de achterkant van de stick steekt bij gebruik. De overige specificaties zijn identiek aan de Vivid

Informatie

De Philips Vivid USB 3.0 512GB Flash Drive en de Philips Snow USB 3.0 512GB Flash Drive zijn verkrijgbaar bij elektronicaspeciaalzaken en webshops. Consumentenadviesprijs € 42,99. Ga voor meer informatie naar www.philips-media.com.

 

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie