Synology introduceert bètaversie Active Backup for Office 365

Redactie WINMAG Pro
Synology heeft de bètarelease van Active Backup for Office 365 aangekondigd waarin naast de bestaande OneDrive for Business ook e-mail, contactpersonen en agenda's worden ondersteund. Zo kunnen bedrijven hun gegevens in Microsoft Office 365 nog beter beheren.

'Steeds meer bedrijven werken in de cloud, dit is onze eerste oplossing voor een totale back-up van bedrijfsgegevens in de cloud', aldus Jia-Yu Liu, Director of Application Group bij Synology Inc. 'De Active Backup-pakketten zorgen ervoor dat bedrijven moeiteloos hun gegevens, die verdeeld over fysieke, virtuele en cloud-omgevingen staan opgeslagen, in een centraal back-upsysteem kunnen opslaan. Binnenkort gaan we nog meer Active Backup-oplossingen voor virtualisatie en fysieke back-up uitbrengen.'

Beveiliging van e-mail, contactpersonen en agenda's

Er kunnen back-ups worden gemaakt van persoonlijke en gedeelde postvakken, inclusief de mappenstructuur, bijlagen, contactpersonen en de agenda's van de gebruikers. Zo kunnen bedrijven hun gegevens effectief beveiligen tegen mogelijk verlies, verwijdering of cyberaanvallen.

Deelverzamelingen herstellen, zoeken en exporteren

Door de nieuwe zoekmogelijkheden op inhoud kan efficiënt op trefwoorden worden gezocht. Op basis daarvan kunnen gebruikers de juiste e-mail opzoeken en individuele bestanden, e-mails, bijlagen, contactpersonen en afspraken in de agenda herstellen en downloaden, zonder een complete back-up te hoeven herstellen. Gebruikers kunnen de gegevens van een e-mail of contactpersoon inzien voordat zij deze herstellen om er zeker van te zijn dat ze het juiste item hebben.

Uitgebreide beheermogelijkheden

Een nieuw vormgegeven dashboard voor centraal beheer biedt IT-beheerders vanuit één enkele gebruikersinterface een transparant inzicht in realtime en historische beveiliging van e-mail, contactpersonen, agenda's, de gebruikte opslag door elke service en gebruiker en historische gegevensoverdracht. Bovendien biedt de account discovery-functie de mogelijkheid nieuwe gebruikers van e-mail, contactpersonen en agenda's automatisch toe te voegen zodat dit niet handmatig hoeft te worden ingesteld.

Licentie

Ondersteuning voor OneDrive for Business is gratis, maar voor geavanceerde functies als e-mail, contactpersonen en agenda's moet per gebruiker een licentie worden aangeschaft als de periode van bètatesten voorbij is. Voor het bètatesten is geen licentie nodig en de software beschikt over de volledige functionaliteit.

Meer informatie

Ga voor meer informatie naar Active Backup for Office 365.

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

Redactie WINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie