Synology introduceert DS224+ en DS124, compacte opslagsystemen om productiviteit te verhogen

Redactie WINMAG Pro

Synology heeft de DiskStation DS224+ en DS124 aangekondigd, de nieuwste toevoeging aan het aanbod van gegevensoplossingen die Synology biedt voor professionals, kleine teams en edge-implementaties.

Deze opslagapparaten, die werken op het veelzijdige besturingssysteem Synology DiskStation Manager (DSM), bieden tal van tools om belangrijke gegevens te beschermen en beheren, bestanden op afstand te raadplegen en fysieke eigendommen te monitoren, dat alles in een compacte behuizing.

 

Gestroomlijnd bestandsbeheer en toegang tot bestanden vanaf iedere plek

Met de DS224+ en DS124 kunnen gebruikers bestanden intuïtief beheren en delen via Synology Drive, een privécloudoplossing die toegang via diverse platforms combineert met geavanceerd privacybeheer. Professionals in alle vakgebieden worden productiever, doordat ze gemakkelijk overal kunnen werken en doordat alles zich op één plek bevindt.

Meer weten over bestandsbeheer: https://sy.to/224p124prdsfm

 

Veelzijdige back-ups voor een betere bedrijfscontinuïteit

De nieuwe apparaten van Synology bieden diverse manieren om gegevens te back-uppen. Gebruikers kunnen ze benutten om werkstations, laptops en mobiele apparaten doorlopend of handmatig te back-uppen, maar ook om zelf een back-upschema te maken en te volgen op Windows- en macOS-systemen.

Voor een hoger beveiligingsniveau kunnen gebruikers back-ups maken van de mappen, systeeminstellingen en softwarepakketten op hun Synology-apparaten en deze back-ups vervolgens opslaan in de cloud, op andere Synology-systemen en op apparaten die zich elders bevinden. Bovendien kunnen gebruikers point-in-time-snapshots van de gegevens op hun apparaat maken om snel herstel mogelijk te maken. Deze snapshots kunnen zowel lokaal als op afstand worden bewaard.

Meer weten over gegevensbescherming: https://sy.to/224p124prdsdp

 

Videobewakingsbeheer met optimale privacy

Met ondersteuning voor meer dan 8300 gevalideerde IP-camera’s en ONVIF-apparaten transformeert het videomanagementsysteem Synology Surveillance Station de DS224+ of DS124 in een krachtige oplossing voor bewakingsbeheer en opname. Gebruikers kunnen hun camera’s snel instellen en beheren via een interface met volop configuratiemogelijkheden, zodat ze opnames eenvoudig kunnen versleutelen, back-uppen en archiveren.

Optionele dubbele opname naar Synology C2 Surveillance kan worden toegevoegd om beeldmateriaal in de cloud te bewaren voor betere toegang op afstand en als extra back-up. End-to-endversleuteling beschermt streams tegen toegang door onbevoegden en opname met lage latency waarborgt dat videobeelden worden geregistreerd tot de laatste seconden voordat een camerastream uitvalt.

Meer weten over Surveillance Station: https://sy.to/224p124prss

 

DS224+: Edge-implementatie voor teams

De DS224+ is ontworpen als veelzijdige oplossing voor edge-implementatie, ideaal voor kleine tot middelgrote teams, met één schijf voor dataredundantie in een RAID-configuratie of twee schijfsleuven voor opslag. Van oplossingen voor synchronisatie tussen systemen tot hybride opslag en openbare cloudservices; de DS224+ ondersteunt synchronisatie van data tussen meerdere locaties via diverse methoden die geschikt zijn voor diverse, wereldwijde implementaties.

“De DS224+ is ideaal voor teams en dependances die willen synchroniseren met het hoofdkantoor,” vertelt Michael Wang, Productmanager bij Synology Inc. “Dankzij de kant-en-klare synchronisatiefuncties van het systeem kan het gemakkelijk worden geïntegreerd in vrijwel alle bestaande implementaties."

 

DS124: Gestroomlijnde workflow voor professionals

De DS124 is speciaal ontworpen om kleinbedrijf-ondernemers en professionals te helpen productiever te worden door hun data samen te brengen. Op kantoor of onderweg, met de mobiele apps van Synology Photos en Synology Drive kunnen gebruikers moeiteloos back-uppen en bestanden synchroniseren. Synchronisatie op verzoek biedt de mogelijkheid om een groot deel van lokaal opgeslagen data over te dragen naar de DS124, wat de noodzaak tot dure capaciteitsupgrades van laptops en werkstations minimaliseert.

Julien Chen, Productmanager bij Synology, licht toe: “De DS124 heeft een klein formaat dat op elk bureau past, met een laag stroomverbruik. Daardoor is dit apparaat bijzonder geschikt voor ondernemers, bedrijfseigenaren en freelance creatieve professionals. Zij krijgen meer gedaan met minder overheadkosten nadat ze hun workflows hebben gestroomlijnd met de DS124.”

 

Beschikbaarheid

Beide devices zijn per direct verkrijgbaar bij Synology-verkopers. De adviesprijzen zijn (exclusief BTW) €149 voor de DS124 en €299 voor de DS224+.

 

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie