Synology onthult DSM 6.2.2, download beschikbaar

Geert van der Klugt
Synology brengt de nieuwste update uit van DiskStation Manager (DSM) 6.2.2. Hierin worden functionaliteiten geboden die niet alleen de navigatie voor gebruikers optimaliseren, maar ook tot betere systeemprestaties leiden.

DSM 6.2

'DSM 6.2 is betrouwbaar gebleken en draait op meer dan 3,4 miljoen NAS-systemen van Synology. DSM 6.2.2 is speciaal afgestemd op uw IT-infrastructuur en past in elke omgeving. Het systeem biedt nu meer gedetailleerde opties waarmee IT-beheerders betere controle over het gehele systeem krijgen', vertelt Hewitt Lee, directeur Product Management Group bij Synology. 'Hierdoor beschikken bedrijven over services voor gegevensbeheer die beter aansluiten bij hun behoeften.'

Overzicht

Hieronder vind je een greep uit de belangrijke updates.

Systeemoptimalisatie: Er zijn nu gedetailleerde configuraties voor consistente prestaties in productieomgevingen beschikbaarheid in Snapshot Replication, iSCSI Manager en Synology High Availability.

Smart Update: Smart Update is ontworpen om systeemonderbrekingen te minimaliseren en detecteert of er een update van het systeem nodig is, waarna de update wordt geïnstalleerd of overgeslagen op basis van de actieve services van het systeem, zodat de hoogst mogelijke uptime voor het systeem wordt gerealiseerd;

LEES OOK: Synology Virtual Machine Manager: virtualisatie in een handomdraai

Contextuele begeleiding voor snelle oplossingen: Aan Storage Manager zijn meer informatie en tips voor probleemoplossing toegevoegd om verwarring en menselijke fouten te verminderen en daarnaast gebruikers beter te begeleiden bij het oplossen van potentiële problemen, zodat ze bij verschillende aspecten van het opslagbeheer worden ondersteund met een betere gebruikerservaring.

Migration Assistant Beta: Met dit nieuwe pakket kunt u eenvoudig een volledig systeem migreren, inclusief volumes, LUN's en configuratie, waardoor services en gebruikers slechts minimaal worden onderbroken tijdens een hardware-upgrade.

DSM 6.2 en verschillende packages voor het maken/herstellen van reservekopieën, beheren en synchroniseren van bestanden, high availability, videobewaking en centraal beheer ontvangen tot juni 2023 beveiligingsupdates en belangrijke fixes. De langdurige ondersteuning waarborgt dat bedrijven lange tijd een stabiele productieomgeving kunnen behouden en voldoende tijd hebben om zich voor te bereiden op de implementatie van de volgende grote versie.

Kijk voor meer informatie over DSM 6.2 op de website.

afbeelding van Geert van der Klugt

Geertvan der Klugt | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanGeert