Synology stelt nieuwe General Manager Benelux aan

Redactie WINMAG Pro
Synology Inc, producent van NAS-apparatuur, heeft Victor Wang aangesteld als General Manager voor de Benelux-regio, Frankrijk, Zuid-Europa en Afrika. Wang is sinds 2012 werkzaam in verschillende rollen op het hoofdkantoor van Synology, voordat hij onlangs de overstap maakte naar de functie van Managing Director Frankrijk. Wang volgt per direct Rosiel Lee op, die een functie op het hoofdkantoor van Synology gaat vervullen.

Victor Wang is afgestudeerd aan de Aston University in het Verenigd Koninkrijk en begon in 2012 bij Synology als verantwoordelijke voor de Taiwanese markt. Daarna maakte hij de overstap naar het internationale salesteam en was hij verantwoordelijk voor de markten in het Midden-Oosten, Zuid-Afrika en Zuidoost-Azië. In 2018 is onder Wangs leiding een nieuw team opgebouwd dat de markt in Zuidoost-Azië verder heeft verbreed, waarbij Wang verantwoordelijk was voor de ontwikkelingen in de channel, strategische samenwerkingen en brand awareness. Sinds begin dit jaar is Wang de Managing Director voor Frankrijk.

Wang is enthousiast over zijn nieuwe rol: “De pandemie zorgt voor uitdagingen, maar biedt tegelijkertijd ook veel mogelijkheden wanneer het gaat om op afstand werken en samenwerken, databeheer, en het beschermen en beveiligen van gegevens. Gesteund door het complete productaanbod van Synology kijk ik er naar uit om onze markt in Benelux, Frankrijk, Zuid-Europa en Afrika verder te vergroten.”

De komende periode gaat Wang de sales- en marketingstrategie voor de regio verder ontwikkelen, waarbij de nadruk komt te liggen op het vergroten van brand awareness en de beschikbaarheid van producten. Ook zullen nieuwe verticale markten verkend worden en wordt gewerkt aan het verder verbeteren van de dienstverlening, om zo de klanttevredenheid en het vertrouwen in Synology-producten nog verder te vergroten. 

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie