Synopsys versterkt workspace-beveiliging met Citrix

afbeelding van Redactie WINMAG Pro
Hoe beveilig je bedrijfsgegevens en -apparaten zonder dat het de hybride werkervaring in de weg staat? Synopsys, wereldwijd toonaangevend in elektronische ontwerpautomatisering, halfgeleiders en testinstrumenten en -diensten voor applicatiebeveiliging, gebruikt het digital workspace-platform en de Zero-Trust oplossingen voor veilig toegangsbeheer van Citrix Systems, Inc. (NASDAQ:CTXS) om waar dan ook veilige en betrouwbare toegang tot applicaties en data te garanderen.

Veilige toegang en stabiele performance

Met behulp van Citrix Workspace biedt Synopsys op gebruiksvriendelijke wijze veilige toegang tot virtuele desktops, SaaS, web, mobiele apps en content. "Door de toegang tot al onze bedrijfsapplicaties samen te brengen en deze op één plek te beheren, zorgt Citrix voor verscherpte beveiliging en een betere gebruikerservaring", zegt Sriram Sitaraman, Chief Information Officer bij Synopsys.

Dankzij Zero Trust-oplossingen voor veilig toegangsbeheer, waaronder Citrix Secure Workspace Access en Citrix Analytics for Security, kan Synopsys niet alleen gebruikerstoegang authenticeren op basis van apparaatstatus en gebruikerslocatie, maar ook constant het gedrag van gebruikers, applicaties en netwerken monitoren en dynamisch toegangsregels toepassen.

"We geloven sterk in het belang van contextueel beleid en multifactor-authenticatie, want hoewel het beveiligen van onze omgeving onze topprioriteit is, willen we voorkomen dat de gebruikerservaring negatief wordt beïnvloed", zegt Sitaraman. "Met haar Zero Trust-aanpak heeft Citrix ons in staat gesteld dit te bereiken."

Tot slot maakt Synopsis gebruik van Citrix ADC, zodat applicaties altijd optimaal presteren, ongeacht of deze in de cloud of een datacenter draaien, en ongeacht waar de gebruiker zich bevindt. Joe Fu, IT Director of Engineering and Applications, Synopsys: "Waar ter wereld onze gebruikers zich ook bevinden, ze hebben via Citrix geoptimaliseerde toegang tot apps en data."

Lees hier meer over hoe Synopsys Citrix gebruikt.