TCL introduceert TCL TAB 10S en TCL 10 TAB MAX in Benelux

Redactie WINMAG Pro
Naast de TCL 20 series-smartphones, introduceert TCL nu ook twee tablets in de Benelux: de TCL TAB 10S en de TCL 10 TAB MAX. Beide tablets bieden een best-in-class kijkervaring, ouderlijk toezicht en zijn verkrijgbaar voor minder dan driehonderd euro. Daarnaast zijn ze uitgerust met de geavanceerde displayoptimalisatietechnologie NXTVISION. Deze technologie van TCL zorgt voor scherpere details en grotere contrasten, en biedt betere bescherming voor de ogen dankzij de vermindering van blauw licht.

De TCL TAB 10S – ideaal voor thuisonderwijs en vermaak 

De TCL TAB 10S is een veelzijdige nieuwe tablet voor jong en oud. Met zijn 10,1-inch scherm biedt de tablet een meeslepende kijkervaring, die verder wordt ondersteund door NXTVISION. Hierdoor komen de kleuren op het scherm nog meer tot leven. Ook waarschuwt de TAB 10S als de gebruiker te dicht op het scherm zit en past de helderheid van het scherm zich automatisch aan op basis van de omgevingsverlichting. De TAB 10S is het perfecte studeermaatje voor jonge kinderen. Hij gaat tot wel acht uur mee bij actief gebruik - dankzij een 8000 mAh accu - en laadt door 18W fast charging snel weer op. Bovendien is de tablet voorzien van een interface voor ouderlijk toezicht, zodat ouders de controle houden over de schermtijd van hun kinderen. Daarnaast is-ie geschikt voor het streamen van films en tv-series, en online games – voor thuis of onderweg. Ook beschikt de tablet over een geheugenopslag van 3GB RAM en 32GB ROM.  

Al deze functies worden ondersteund door een krachtige Octa-Core-chipset en wifi-connectiviteit. Hierdoor heeft de gebruiker vanaf elke locatie toegang tot de content op de tablet en kunnen zonder moeite lessen op afstand gevolgd worden. Verder is de tablet uitgerust met een microfoon- en speakersysteem, een 5 megapixel camera aan de voorkant en een 8-megapixel aan de achterkant. Bij de tablet zit een gratis T-pen waarmee het scherm gemakkelijk te bedienen is. 

De TCL TAB 10S is verkrijgbaar in de kleur Dark Gray en heeft een adviesprijs van 199 euro. De tablet is vanaf nu beschikbaar bij Bol.com en Belsimpel.

De TCL 10 TAB MAX – je creatieve compagnon 

De TCL 10 TAB MAX is de nieuwe tablet van TCL die helpt om creatieve kanten te ontdekken. Net als de TCL TAB 10S is de 10 TAB MAX uitgerust met NXTVISION-technologie voor natuurgetrouwe beelden en rijkere details. Bovendien heeft de tablet een 10,36-inch FHD+-display, een widescreen-lay-out en een geheugenopslag van 4GB RAM en 64GB ROM, waardoor er alle ruimte is voor creatieve uitingen. In Kids Mode geeft de tablet een waarschuwing wanneer de gebruiker te dicht op het scherm zit. Daarnaast biedt de tablet in diezelfde modus een kindvriendelijke interface, leuke en leerzame content en ouderlijk toezicht. Met die laatste functie hebben ouders volledig controle over het tabletgebruik van hun kinderen en kunnen ze onder meer tijdslimieten instellen en websites en apps whitelisten.  

Voor zakelijk gebruik, maar ook voor contact met de familie, is de 10 TAB MAX uitgerust met een geavanceerd microfoon- en speakersysteem. Daarnaast heeft deze tablet een 8-megapixel camera aan de voorkant en een 13-megapixel camera aan de achterkant. Alle functies van de 10 TAB MAX worden ondersteund door een Octa-Core-chipset en een batterijcapaciteit van 8000 mAh, waardoor de tablet tot wel acht uur meegaat bij actief gebruik.  

De TCL 10 TAB MAX is verkrijgbaar in de kleur Space Gray en heeft een adviesprijs van 249 euro. De tablet is nu beschikbaar bij Bol.com en Belsimpel.

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie