3CX wint de prijs vanwege hun innovatieve producten

Technology Reseller beloont 3CX met Editor’s Choice Award 2018

Marc Boersma
Het Engelse magazine Technology Reseller heeft Editor’s Choice Award 2018 uitgereikt aan 3CX vanwege hun innovatieve positie in de markt voor Unified Communications.

Technology Reseller is een zakelijk tijdschrift dat in Engeland door duizenden IT-resellers wordt gelezen en reikt jaarlijks prijzen uit aan bedrijven die bovengemiddeld goed presteren.

Unified Communication

3CX heeft de Editor’s Choice Award for Unified Communication ontvangen vanwege het intuïtieve gebruiksvriendelijke ontwerp, de geavanceerde functionaliteit met betrekking tot Unified Communications (UC) en een sterke focus op de integratie van de laatste trends en technologieën.

Volgens Technology Reseller heeft 3CX het eenvoudiger dan ooit gemaakt om zijn softwaregebaseerde Unified Communications-platform te implementeren, te beheren en te gebruiken.

QR-code

Daarnaast besprak het tijdschrift de functies van de laatste versie V15.5 en dan met name de mogelijkheid om de smartphone-clients te voorzien van QR-code en de zeer populaire hotdesking-ondersteuning.

afbeelding van Marc Boersma
Door: Marc Boersma

Marc Boersma | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Marc