TIE Kinetix rondt certificering af

Redactie WINMAG Pro

TIE Kinetix, een leider in 100% supply chain digitalisering, heeft vandaag aangekondigd dat het bedrijf succesvol de SAP S/4HANA integratiecertificering heeft afgerond op basis van een ICC integratie Assessment voor SAP S/4HANA. Deze certificering bevestigt dat de FLOW Partner Automation-oplossing van TIE Kinetix voldoet aan de technische compliance-eisen voor SAP S/4HANA met SAP-certificeringsprocessen.

Hoewel TIE Kinetix al meer dan 20 jaar met SAP samenwerkt, toont deze certificering aan dat het bedrijf zich blijft inzetten om de beste ondersteuning te bieden aan zijn SAP-klanten. Een groot aantal. Veel klanten van TIE Kinetix maken gebruik van SAP ERP. Nu TIE Kinetix een SAP gecertificeerde partner is voor SAP S/4HANA cloud ERP, kunnen deze klanten profiteren van de hoogste veiligheid, betrouwbaarheid en kwaliteit van dienstverlening binnen hun oplossingen voor supply chain digitalisering. Bovendien worden de oplossingen van TIE Kinetix en SAP S/4HANA gehost in de Microsoft Azure cloud, waardoor de gegevens beschermd blijven volgens de hoogste normen. 

Bovendien betekent de status van TIE Kinetix als PEPPOL-Access Point dat SAP-klanten Next-Generation EDI- en e-facturatieactiviteiten kunnen uitwisselen via het altijd veilige PEPPOL-netwerk. Wanneer huidige SAP-klanten hun bestaande oplossing willen migreren naar SAP S/4HANA, kunnen ze nu extra ondersteuning krijgen door te kiezen voor TIE Kinetix voor hun e-invoicing en EDI-behoeften.  

TIE Kinetix blijft op de hoogte van de nieuwste technologische ontwikkelingen om zijn klanten de beste en meest betrouwbare oplossingen te kunnen bieden. De waarde van de SAP-certificering geeft elke huidige of toekomstige klant van TIE Kinetix die een SAP-oplossing gebruikt, het vertrouwen dat ze toegang hebben tot experts uit de industrie aan beide zijden van de implementatie. Met deze certificering, heeft TIE Kinetix bewezen dat zijn klanten goed zijn uitgerust met alle kennis die nodig is om aan SAP-oplossingen te werken.   

Nu hebben klanten die migreren naar SAP S/4HANA en hun EDI- en e-facturatiebehoeften opnieuw evalueren, toegang tot een oplossing die voldoet aan beveiligings- en betrouwbaarheidsnormen. Bovendien is TIE Kinetix ISO- en SOC-gecertificeerd, waarbij de nadruk ligt op de beveiliging van alle klantgegevens gedurende het hele proces van documentuitwisseling in de supply chain, terwijl ook de kans op fouten wordt verkleind en de dreiging van cyberaanvallen wordt verminderd. TIE Kinetix blijft zich altijd inzetten om te voldoen aan alle SAP-gecertificeerde normen die in de toekomst kunnen ontstaan. 

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie