Tip: Wireshark University Training via Virtual Classroom

Redactie WINMAG Pro
Als Certified Wireshark University Training Partner biedt SCOS Software te Amsterdam-Hoofddorp de TCP/IP Analysis and Troubleshooting Networks training nu ook aan via Virtual Classroom. Wireshark is onbetwist de populairste netwerk analyse tool met meer dan 1 miljoen downloads per maand (www.wireshark.org). Deze training is gebaseerd op de nieuwste Wireshark versie V3.

SCOS Software is de enige officiële Wireshark University Certified Training Center welke in Europa deze training verzorgt namens de Wireshark Foundation. De Virtual Classroom training zal worden gegeven door een Certified Trainer van de Wireshark University USA. In deze training zal worden ingegaan op het efficiënt gebruiken van Wireshark en de packet-level TCP/IP communicatie door het bestuderen van zowel het correct als verkeerd gedragen van netwerken. Een groot gedeelte van de training zal diepgaand worden ingegaan op de mogelijkheden van Wireshark. Verder zal het beoordelen van zowel normaal als abnormale communicatie patronen van de TCP/IP toepassing en de meest gangbare applicaties worden bestudeerd, zoals DHCP, DNS, FTP, Telnet, HTTP, POP en SMTP. De nadruk gedurende de training zal sterk liggen op hands-on lab oefeningen en case studies uit de praktijk. Hiermee wordt kennis opgedaan welke direct na de training gebruikt kan worden.

SCOS-trainers zijn Wireshark University Certified Instructors, lid van FBI InfraGard, het Computer Security Institute, het IEEE en het Cyber Warfare Forum Initiative. Ze spreken regelmatig op regionale, nationale en internationale evenementen op het gebied van netwerken en beveiliging.

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie