Transcontinenta Groep start distributie high-end OWC opslagoplossingen

Redactie WINMAG Pro

Maximaliseer je technologie-investeringen met OWC's innovatieve doe-het-zelf-oplossingen

Het maximaliseren van technologie-investeringen met innovatieve doe-het-zelf-oplossingen

Transcontinenta BV kondigt met trots aan dat de Transcontinenta Group is aangesteld als distributeur van het merk OWC (Other World Computing) voor diverse landen in West-Europa. OWC is de toonaangevende leverancier van end-to-end ecosystemen voor computerhardware, accessoires en software voor zowel consumenten als professionals.

Hoe haal je het meeste uit de technologie waarin je investeert? Of je het nu gebruikt om te communiceren, te creëren of te beveiligen, technologie moet makkelijk te gebruiken zijn en je in staat stellen je te concentreren op je creatieve werk. Other World Computing (OWC) heeft een eenvoudige missie: het creëren van innovatieve doe-het-zelf-oplossingen waarmee je het meeste uit je eigen technologie kunt halen.

OWC zorgt voor naadloze integratie en verbeterde functionaliteit voor technologische ecosystemen

"Ik ben OWC begonnen omdat het niet makkelijk was om naar een plaatselijke winkel te gaan om mijn eigen Apple computer te upgraden. Het was ook erg duur en dat dreef me ertoe om mijn eigen upgrades te doen. Maar ik besloot ook om die informatie te delen en die upgrades zelf aan te bieden, zodat anderen ervan kunnen profiteren," aldus Larry O'Conner, oprichter en CEO van OWC.

OWC ontwerpt zijn producten zo dat ze compatibel zijn met een breed scala aan apparaten, waardoor gebruikers oplossingen naadloos kunnen integreren in hun bestaande technologische ecosysteem, van opname tot voltooiing. Of het nu gaat om het vergroten van de opslagcapaciteit van een computer of het uitbreiden van connectiviteitsopties, OWC biedt oplossingen die de functionaliteit van verschillende apparaten verbeteren voor creatieve professionals, ondernemingen, bedrijven en onderwijsinstellingen. De geheugenkaarten en geheugenkaartlezers zijn ontworpen voor de meest geavanceerde toepassingen van professionele fotografen en videografen.

Distributie in West-Europa

Vanaf 27 juni 2023 zullen de Transcontinenta Group en Digit Access OWC distribueren in de Benelux, Groot-Brittannië, Ierland, Duitsland en Oostenrijk, en Frankrijk, Spanje en Portugal. We zijn ook verheugd om de samenwerking met OWC aan te gaan samen met onze distributienetwerkpartner Focus Nordic, die vanaf dezelfde datum OWC zal distribueren in Zweden, Denemarken, Noorwegen, Finland, IJsland, Polen, Tsjechië, Slowakije, Estland, Letland en Litouwen.

Producten en beschikbaarheid

OWC heeft de uitgebreidste reeks hardware- en softwareoplossingen ontwikkeld om iedereen in het creatieve proces van Capture tot Completion™ te ondersteunen. Het OWC Atlas Ecosysteem is de eerste stap in het proces en zorgt ervoor dat fotografen/videomakers de tools hebben die ze nodig hebben om hun visie van camera naar publiek te brengen. OWC-geheugenkaarten, kaartlezers, Innergize™ software en OWC Copy That® zullen binnenkort verkrijgbaar zijn via geselecteerde retailpartners in bovengenoemde landen.

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie