Trend Micro maakt Vision One beschikbaar voor Service Providers

Redactie WINMAG Pro

Trend Micro introduceert Trend Vision One for Service Providers, een oplossing voor MSSP's, servicepartners en pure-play managed detectie en respons (MDR)-bedrijven. Hiermee kunnen ze hun MDR- en SOC-as-a-service-aanbod opbouwen of uitbreiden.

“Het aantal cyberaanvallen neemt toe, maar veel organisaties kunnen zich geen investering in tijd, middelen en personeel veroorloven voor een volledig SOC”, zegt Orpheo Koulen, Head of Channels and Alliances bij Trend Micro Nederland. “Zij die dat wel kunnen, worstelen met een wildgroei aan tools en raken ondergesneeuwd door de grote hoeveelheid alerts. Dit aanbod biedt MSSP's een mooie kans om meer waarde aan klanten te bieden.”

Trend Vision One for Service Providers beschikt over uitgebreide SOAR en biedt kant-en-klare threat detectie en respons, multi-tenant SOC-mogelijkheden en integraties met andere beveiligingsleveranciers. Voordelen zijn:

  • Uitgebreide end-to-end SOC-technologie, van XDR tot bescherming en mitigatie
  • Verbeterde resultaten met MTTR (mean time to respond, repair, resolve, recover)
  • Uitgebreide integraties - honderden integraties die zichtbaarheid, analyse en automatisering bieden voor oplossingen van Trend Micro en een breed scala aan producten van derden
  • Meer SOC inspection en analytics waarmee events uit allerlei bronnen, van Trend tot oplossingen van derden, in de organisatie worden verzameld
  • MSSP-ready - een multi-tenant-oplossing die via ‘a single pane of glass’ wordt geleverd

Trend Vision One for Service Providers helpt managed service partners hun SOC/SOCaaS te implementeren en te schalen, zodat ze kunnen voldoen aan de complexe eisen van grote organisaties.

“Door Trend's channel-first-model bevindt het bedrijf zich in een goede positie voor de snelgroeiende MSSP-markt”, zegt Jay McBain, hoofdanalist bij Canalys. “Door hun middelen niet alleen in te zetten voor technologie, maar ook voor kanaalgedreven diensten en programma's, kunnen ze deze positie behouden en klanten beter van dienst zijn.”

Partners die zich aanmelden voor Trend Vision One for Service Providers profiteren ook van andere voordelen, waaronder:

  • White-glove onboarding and enablement, waarbij gebruik wordt gemaakt van de branchekennis van Trend in samenwerking met honderden SOC's om de adoptie en levering van SOCaaS en MDR te versnellen
  • Zeer concurrerende prijzen, zodat nieuwe en bestaande MSSP's de markt sneller kunnen penetreren
  • Keuze van partnership, zodat partners kunnen kiezen wat het beste bij hun bedrijf past:
  1. Fully managed MDR of SOCaaS
  2. API-integratie om gezamenlijk managed services aan te bieden voor ‘bring your own technology’-klanten, waarbij MSSP's helpen met de configuratie en het beheer van Trend's SOAR-oplossing die bij klanten wordt ingezet.

“Trend heeft belangrijke en waardevolle upgrades doorgevoerd om een effectievere MDR-service mogelijk te maken”, zegt Randy Watkins, Chief Technology Officer (CTO) van Critical Start. “Vision One komt tegemoet aan de groeiende vraag naar risico-inzicht zonder de last voor beveiligingsteams te vergroten. We kunnen onze klanten daardoor hoge waarde bieden en hun cyberweerbaarheid vergroten.”

Klik hier voor meer informatie over het MSSP-aanbod van Trend Micro.

 

Lees hier ook:

Apple Watch Ultra 2: De Toekomst van Horloges Vandaag Onthuld

Ransomware: Begrijpen, Voorkomen en Reageren

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie