UMBRiO en Davinsi Labs bundelen krachten

Redactie WINMAG Pro

UMBRiO en Davinsi Labs, twee bedrijven binnen de Proximus Groep gespecialiseerd in cybersecurity en intelligence-oplossingen, kondigen vandaag aan dat ze hun krachten bundelen. 

Hiermee wordt kennis en expertise samengevoegd en het aanbod van diensten op het gebied van Digital Service Intelligence uitgebreid. Op deze manier kunnen klanten in de Benelux nog beter bediend worden in een tijd waar de behoefte naar managed services hoog is. Met deze integratie verstevigen de bedrijven hun positie op de internationale markt met als doel uit te groeien tot een van de toonaangevende spelers op het gebied van Digital Service Intelligence in de Benelux.

Het gezamenlijke portfolio van UMBRiO en Davinsi Labs biedt een uitgebreide en geïntegreerde aanpak voor het adresseren van uitdagingen rondom datagedreven- en hybride werken en het optimaliseren van digitale diensten. Het helpt bedrijven om hun data en digitale diensten te beveiligen, te optimaliseren, en gefundeerde beslissingen te nemen op basis van relevante, real-time en accurate informatie uit bedrijfsdata.

Deze bedrijfsdata vormt waardevolle informatie voor klanten om risico’s en bedreigingen te identificeren, incidenten te onderzoeken en bedrijfsgegevens te beveiligen. Maar organisaties zijn hiermee ook beter in staat om prioriteiten te stellen, beschikbare resources efficiënt toe te wijzen en een optimale gebruikservaring te garanderen. Met Digital Service Intelligence bouwen organisaties een sterke en betrouwbare digitale aanwezigheid op, wat van onschatbare waarde is in een tijdperk waar online diensten steeds belangrijker worden.

Digital Service Intelligence is een combinatie van verschillende intelligence-oplossingen en ondersteunt organisaties in het veilig hybride werken. Deze oplossingen zorgen ervoor dat data van bedrijven veilig en betrouwbaar wordt verwerkt (Security Intelligence); dat digitale diensten, technologie en applicaties optimaal werken (Operational Intelligence); en dat er waardevolle inzichten worden verkregen uit de data die wordt gegenereerd met behulp van deze diensten (Digital Business Intelligence).

Samen vormen UMBRiO en Davinsi Labs een team van meer dan honderd gespecialiseerde professionals, verspreid over België en Nederland. Bovendien stelt deze samenwerking beide bedrijven in staat om talent aan te trekken en hen een internationaal groeitraject te bieden.

Enthousiast

“Deze nieuwe stap maakt deel uit van een sterk groeiverhaal voor ons. We hebben veel respect voor elkaar en delen dezelfde visie over Digital Service Intelligence", aldus Bram Fabeck, die het geïntegreerde managementteam zal leiden. "We zijn verheugd om onze krachten te bundelen en onze klanten te voorzien van een uitgebreider aanbod van diensten en expertise." Hij benadrukt de positieve gevolgen voor de klanten in hun dagelijkse activiteiten. "We zullen blijven zorgen voor excellente kwaliteit voor onze klanten met een nog groter team van specialisten".

Erik Witte, de nieuwe Chief Vision Officer, voegt eraan toe: "We zijn ervan overtuigd dat onze gezamenlijke kennis en expertise ons in staat zullen stellen om de digitale transformatie van onze klanten te ondersteunen en te versnellen.”

Christophe Van de Weyer, Managing Director ICT Subsidiaries Benelux van Proximus, het moederbedrijf van Davinsi Labs en UMBRiO: “Davinsi Labs is reeds zeer toonaangevend in Security Intelligence en UMBRiO in Operational Intelligence. Samen staan ze nog sterker om hun positie te verstevigen in de Benelux en uit te groeien tot een internationale leider. Beide bedrijven zijn gedreven door data, hebben buitengewoon veel talent in huis en beschikken over een uitzonderlijk track record van technologische innovatie.”

Beide bedrijven blijven opereren onder hun eigen bedrijfsnaam als onderdeel van de Proximus Groep. Het integratieproces zal in de loop van 2023 worden afgerond.

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie