Universal Robots toont bedrijven via virtuele conferenties hoe automatisering hun productiviteit kan verhogen

Redactie WINMAG Pro

In een onvoorspelbare wereld en een markt met continu veranderende noden, is het verhogen van de productiviteit een cruciale uitdaging voor bedrijven over de hele wereld en in alle sectoren. Velen onder hen hebben intussen al ontdekt dat ze efficiënter en concurrerender kunnen worden door gebruik te maken van automatisering. Deskundige begeleiding van specialisten uit de sector, samen met inzichtelijke verhalen van klanten en productdemo's, kunnen voor zowel grote als kleine bedrijven de doorslag geven om te gedijen in een voortdurend veranderende markt.

Daarom organiseert Universal Robots, wereldwijd marktleider op het gebied van collaboratieve robots (cobots), in september en oktober drie virtuele conferenties onder de naam 'ReAutomated: The virtual experience’. Deze evenementen zijn gericht op drie toepassingen binnen de industriële automatisering - lassen, machinebelading en palletiseren - en zullen live over de hele wereld worden uitgezonden vanuit de drie Centers of Excellence van Universal Robots. Elk van de drie evenementen biedt inzichtelijke gesprekken met experts en marktleiders, leerrijke praktijkvoorbeelden van klanten, live demo's van de baanbrekende UR20-cobots, en vraag- en antwoordsessies.

"Fabrikanten die hun productiviteit willen verhogen en concurrerend blijven, beseffen dat automatisering een absolute noodzaak geworden is in de huidige markt,” zegt Keith Fox, Global Director for Industry Segments bij Universal Robots. “Maar veel mensen hebben nog altijd vragen over hoe ze moeten beginnen, en die zullen we stuk voor stuk behandelen tijdens onze komende ReAutomated-evenementen. Het maakt niet uit of je een bedrijf hebt met 5, 50 of 500 werknemers, deze conferenties zullen je voorzien van de recentste kennis van onze toonaangevende experts en je de beste tips geven over hoe je je productiviteit kunt verhogen met automatisering."

Datums en meer info

De virtuele conferenties van Universal Robots vinden plaats op de volgende datums:

 

Palletiseren: 28 september, live vanuit Barcelona, Spanje

Machinebelading: 12 oktober, live vanuit München, Duitsland

Lassen: 26 Oktober, live vanuit Novi, Michigan, Verenigde Staten

Geïnteresseerden vinden hier meer details over de verschillende sessies en een formulier om zich in te schrijven.

 

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie