'Vanaf april mogelijk in snapchat-app games te spelen'

Jordi Smit
Snap, het bedrijf achter het social medium Snapchat, is volgens geruchten van plan om 4 april een nieuwe functie aan te kondigen. De nieuwe functie moet het mogelijk maken in de Snapchat-app games te spelen.

Snapchat-app games ontwikkelt

Dat brengt de Amerikaanse nieuwswebsite Cheddar naar buiten op basis van anonieme bronnen. De ingewijden zouden hebben gemeld dat op het platform enkele Snapchat-app games beschikbaar komen die door ontwikkelaars buiten Snapchat zijn gemaakt. De aankondiging van de Snapchat-app games zou begin volgende maand plaatsvinden.

Advertenties of Snapchat-app games

Het nieuwsplatform Cheddar weet verder te melden dat Snap meer geld zou kunnen verdienen middels aankopen in de app door gebruikers, maar ook advertenties zouden dit kunnen ondersteunen. Het is echter nog niet duidelijk of het bedrijf een keuze uit deze mogelijkheden heeft gemaakt of beide strategieën zal gaan toepassen.

LEES OOK: Snapchat voegt sociale 'uitdagingen' toe

Snapchat en Facebook

Eind vorige jaar maakte The Wall Street Journal bekend dat Facebook-oprichter Mark Zuckerberg Snap opnieuw heeft benaderd voor een overname. Snap-directeur Evan Spiegel zou het aanbod hebben afgeslagen. Om welk bedrag het ging, is niet bekendgemaakt. Snapchat ging in 2017 naar de beurs en werd gewaardeerd op zo'n 33 miljard dollar.

afbeelding van Jordi Smit
Door: JordiSmit

JordiSmit | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanJordi