Verizon Business vormt wereldwijd strategisch partnerschap met HCLTech voor beheerde netwerkdiensten

Redactie WINMAG Pro

Verizon Business kondigt vandaag een strategisch wereldwijd partnerschap aan met HCLTech. Hiermee wordt HCLTech de primaire Managed Network Services (MNS)-partner bij alle netwerkimplementaties voor zakelijke klanten wereldwijd. De netwerkkracht, oplossingen en schaal van Verizon, in combinatie met Managed Service-mogelijkheden van HCLTech, openen een nieuw tijdperk van grootschalige wireline-dienstverleningen voor zakelijke klanten. 

Verizon

Over Verizon Business

Verizon Business blijft alle klantenwerving, sales, oplossingen, algemene planning en business development leiden. HCLTech neemt na de verkoop de implementatie en klantensupport op zich. Een selecte groep medewerkers van Verizon Business Global Customer Operations stappen over naar HCLTech, waar zij de strak gecoördineerde balans van verantwoordelijkheden op grote schaal uitvoeren. Het partnerschap biedt klanten onder andere: 

  • Een optimaal MNS-portfolio 
  • Een sterke, digitale ervaring met datagedreven servicemodellen 
  • Verbeterde efficiëntie en lifecycle management met naadloze interface 
  • Een breed end-to-end partner ecosysteem 
  • Gezamenlijke innovatie op een geïntegreerd platform. 

Deze verbeteringen ondersteunen gebruikers bij het navigeren door de steeds complexere, operationele omgevingen via verschillende locaties, gebieden en apparaten. Tegelijkertijd worden nieuwe technologieën, zoals 5G, SD-WAN, en SASE, toegevoegd. De digital-native, AI-verrijkte MNS-platforms en klantinterfaces ondersteunen klanten bij het digitaal, snel en naadloos beheren van de operationele omgevingen.  

Het wereldwijde bereik en de lokale aanwezigheid van Verizon Business, in samenwerking met HCLTech's digitaal geoptimaliseerde platforms voor MNS, bieden klanten een flexibel netwerk framework om met nieuwe technologieën uit te breiden en het stimuleert efficiëntie. Klanten kunnen hun verbruik van netwerkservices beter controleren en schalen. En ze kunnen hun uitgebreide ecosysteem, waaronder het samenvoegen van informatietechnologie en operationele technologie (IT/OT) van technologiepartners, beter integreren. Hierdoor kunnen klanten flexibel tegemoetkomen aan de steeds veranderende technologie behoeften. 

"HCLTech is een erkende marktleider voor Managed Network Services. Met hun kennis op het gebied van IT-dienstverlening en de voortdurende ondersteuning van onze zakelijke netwerkimplementaties, kan Verizon Business de dienstverlening moderniseren terwijl we onze focus - klanten ondersteunen bij het integreren van de volgende generatie van technologie - vergroten. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van 5G, SD-WAN en SASE bij activiteiten en het eigen klantaanbod", zegt Kyle Malady, CEO van Verizon Business. "IT/OT-convergentie is de toekomst van datagedreven bedrijfsactiviteiten. Met de snel toenemende digitalisering hebben klanten een goed gecoördineerd leveringsraamwerk nodig om die toekomst te realiseren." 

"Managed Network Services is de kern van ons bedrijf. We zijn trots om samen te werken met Verizon Business en om MNS te leiden in al hun netwerkimplementaties, modernisering en operaties voor particuliere ondernemingen", zegt C Vijayakumar, CEO en Managing Director, HCLTech. "Onze datagedreven dienstverlening, netwerkmogelijkheden en klantinterfaces, in combinatie met de unieke kracht en weerbaarheid van het Verizon-netwerk, stellen ondernemingen in staat om betere bedrijfsresultaten en een snellere time-to-market te realiseren. Ik verheug me om de nieuwe medewerkers van Verizon Business Global Customer Operations te verwelkomen. En ik kijk uit naar een succesvolle en bevredigende reis samen." 

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie