Verizon Connect lanceert door Verizon ontworpen Equipment Asset Tracker in Europa

Redactie WINMAG Pro

Verizon Connect kondigt vandaag de uitbreiding van de Equipment Asset Tracker (EAT) naar Europa aan. EAT is nu beschikbaar in Nederland, Duitsland, Ierland, Italië, Frankrijk, Polen, Portugal en het Verenigd Koninkrijk. De verbeterde EAT is een hardware-apparaat van Verizon Connect dat de Reveal- en Fleet-producten van het bedrijf ondersteund. Het helpt bij het beheren van apparaatgegevens, zoals status, locatie, productiviteit en gezondheid. Ook vermindert het diefstal en stilstand van hoogwaardige en kritieke machines. De uitbreiding van EAT in Europa bouwt voort op het succes van de lancering van EAT in de Verenigde Staten en Canada in 2023. Dit zorgt voor het bereiken van nieuwe markten en trekt nieuwe klanten aan.  

EAT is ontworpen voor een eenvoudig installatieproces en verbeterde gebruikerservaring voor zowel asset-only als gemengde wagenparkklanten. Het product is uitwisselbaar, beschikt over upgrade-mogelijkheden en is 'secure by design’. Het heeft daarnaast gecentraliseerde tools en rapportagefuncties die de fleet managers inzicht bieden in de prestaties van apparaten ten behoeve van het proactief identificeren, aanpakken en oplossen van problemen met apparaten.  

Andere belangrijke functies

Bedrading- en batterijopties: er zijn twee soorten EAT-apparaten. Eén bedrade versie (EAT) voor het aandrijven van zwaar materieel, zoals gele ijzers en tracktoren. Ook is er een versie op batterijen (EAT-B) voor apparatuur dat geen stroombron heeft zoals aanhangers en containers.  

Compact formaat: de kleine en gestroomlijnde vormfactor maakt discrete installaties mogelijk die helpen bij het terugvinden van bedrijfsmiddelen in geval van diefstal. Dit geldt ook voor bedrijfsmiddelen zonder stroom, namelijk door het gebruik van EAT-B (equipment asset tracker) die op batterijen werkt.  

Ping configuratie: zowel de EAT als de EAT-B bieden een ruime keuze aan beschikbare configuraties om te voldoen aan de zakelijke eisen van de klant, waaronder het geven van een ‘ping’ bij beweging.  

Klantgestuurde installatie: de mogelijkheid tot zelfinstallatie vermindert de downtime voor klanten, zodat ze snel en eenvoudig van start kunnen.  

Grotere batterij: een batterijlevensduur tot 13 jaar houdt in dat het apparaat, bij optimale gebruiksomstandigheden, minder vaak vervangen moet worden. De levensduur van de batterij wordt geschat voor gebruik onder optimale omstandigheden. Factoren zoals een laag netwerksignaal, obstakels en temperatuur verkorten de batterijduur.  

Geschikt voor LTE: verbeterde service met CATM LTE, zelfs zonder de beschikbaarheid van een 2G- en 3G-netwerk. CATM is een low power wide area (LPWA) IoT LTE-standaard en wordt, als alternatief voor 2G, ondersteunt door mobiele netwerken.  

Verizon Connect – dat door klanten en branchegenoten als beste speler op het gebied van fleet management wordt beoordeeld – blijft innovatief rondom het leveren van baanbrekende producten die de manier waarop de sector opereert, verandert. Door het automatiseren, verbeteren en opnieuw definiëren van de manier waarop mensen, voertuigen en andere objecten zich door de wereld bewegen, begeleidt Verizon Connect een ‘connected world on the move’. 

Ga voor meer informatie naar www.verizonconnect.com.  

Over Verizon 

Verizon Communications Inc. (NYSE, Nasdaq: VZ) werd opgericht op 30 juni 2000 en is een van 's werelds leidende aanbieders van technologie en communicatiediensten. Het hoofdkantoor staat in New York City, maar het bedrijf wordt over de hele wereld vertegenwoordigd. Met zijn wereldwijde activiteiten genereerde Verizon in 2023 een omzet van 134,0 miljard dollar. Het bedrijf biedt data-, video- en spraakdiensten en -oplossingen op zijn bekroonde netwerken en platforms. Hiermee komt het bedrijf tegemoet aan de vraag van klanten naar mobiliteit, betrouwbare netwerkverbindingen, veiligheid en controle. 

 

VERIZON ONLINE MEDIA CENTER: Nieuwsberichten, verhalen, mediacontacten en andere bronnen zijn beschikbaar op https://www.verizon.com/about/news-center. Nieuwsberichten zijn ook beschikbaar via een RSS-feed. Ga naar https://www.verizon.com/about/news/rss-feeds om u hierop te abonneren. 

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie