Vijf keer VPN voor freelancers

Redactie WINMAG Pro
Onlangs bespraken we de ins en outs van de VPN. Vandaag laten we je 5 voorbeelden zien van VPNs die we aanraden voor freelancers.

Express VPN

Bij deze VPN-aanbieder kun je kiezen uit snelle servers uit 94 landen.In het geval van vragen kun je 24x7 een beroep doen op deklantondersteuning. De dienst biedt apps voor verschillendeplatformen, zoals Windows, Mac, iOS en Android. Ze registreren geen logs van gebruikers. ExpressVPN is gevestigd op de BritseMaagdeneilanden zonder wetten over opslag van data. Abonnementenzijn af te sluiten per jaar, halfjaar of maand. Een jaarabonnement isrelatief het goedkoopst en dan betaal je omgerekend:

$ 8,32 per maand

Express VPN

IPVanish

Bij IPVanish heb je de keuze uit meer dan 1.000 anoniemeservers wereldwijd en ze ondersteunen verschillendebeveiligingsprotocollen zoals OpenVPN, PPTP and L2TP/IPSec. IPVanish beweert geen logs van gebruikers bij tehouden. Abonnementen kun je afsluiten op maand-, kwartaal- en jaarbasis. Betalen is mogelijk via creditcard of Paypal. Betaal je per jaar, dan kost het abonnement omgerekend:

IPVanish

$ 6,74 per maand 

Mullvad

Mullvad  is een Zweedse aanbieder van VPN-diensten. Ze vragen een vaste vergoeding van € 5 per maand, ongeacht de contractduur. Betalen kan zelfs door in een envelop contantgeld te sturen. Bij Mullvad ben je echt helemaal anoniem. Bij het aanmaken van een account hoef je geen persoonlijke gegevens achter te laten. Je krijgt alleen een uniek klantnummer en zehouden geen logs van klanten bij. Ze bieden handige softwarewaarmee je snel en veilig een snelle VPN-verbinding opzet.

Mullvad

€ 5 per maand

NordVPN

Voor extra veiligheid is het mogelijk om jouw internetverkeermaar liefst twee keer te coderen. NordVPN houdt geen logs bij en met de automatische Kill Switch blijft jouw internetverkeer beveiligd, zelfs als de VPN-dienst uitvalt. Met de beschikbarebrowserextensies voor Chrome en Firefox kun je op geheel anoniem websites bezoeken. De minimale contractduur bij NordVPN is minimaal een jaar en omgerekend betaal je dan $ 11,95 per maand voor deze dienst.

Nordvpn

$ 11,95 per maand

PureVPN

Bij PureVPN heb je keuze uit meer dan 750 servers uit 140 landen. Bij vragen kun je een beroep doen op de support, die 24x7 beschikbaar is. Via de functie Secure Wi-Fi kun je op een veilige manier van een openbaar draadloos netwerk gebruikmaken. Abonnementen kun je afsluiten met de looptijd van een maand, een jaar of zelfs twee jaar. Betalen kan via iDeal, Paypal en creditcard. Sluit je een abonnement voor twee jaar af, dan betaal je slechts: 

PureVPN

$ 2,87 per maand

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

Redactie WINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie