VozTelecom, TechData en SoftApp vormen een unieke en strategische UC-alliantie

Redactie WINMAG Pro
VozTelecom, TechData en SoftApp kondigen de vorming van een strategische Microsoft Teams unified communication alliantie aan.

Deze nieuwe alliantie biedt Spaanse ICT, MS partners en Telecom resellers de mogelijkheid om van de Microsoft 365 tenant van hun klant een volwaardige PBX in de cloud te maken. Hierdoor kunnen deze klanten vervolgens ook 'bellen en gebeld worden' met behulp van Microsoft Teams. De alliantie is uniek vanwege de bundeling van diensten. VozTelecom levert de sip trunk en telefoonnummers, TechData levert de Microsoft Teams Phone Standard licentie en SoftApp de direct routing service, inclusief een Teams direct routing auto provisioning tool. 

Alle ICT- en MS-partners zullen het product van SoftApp en Voztelecom via TechData kunnen aanschaffen. Om de zaken voor klanten te vergemakkelijken en om het product en de aangeboden dienst te testen alvorens tot aankoop over te gaan, zal een proof of concept product worden opgezet dat partners en klanten in staat zal stellen de telefoniedienst die in MS Teams is geïntegreerd een tijdje te gebruiken alvorens hun communicatiedienst via Microsoft Teams te converteren.

Xavi Casajoana, CEO van VozTelecom, merkt op: "Het is een uitstekende gelegenheid voor TechData partners om de voordelen van het gebruik van de telefoondienst geïntegreerd in de MS Teams te testen en hen in staat te stellen het te gebruiken als een unieke tool voor communicatie en samenwerking met de ondersteuning en service van een ervaren operator in communicatie als VozTelecom met aanwezigheid op het hele Spaanse grondgebied."

Jacobo Sanchez, directeur Software en Cloud bij Tech Data Spanje, voegt hieraan toe: "Dankzij deze alliantie kunnen onze Microsoft-partners hun klanten een complete telefonieoplossing aanbieden met behulp van MS Teams, tegen een zeer concurrerende prijs."

Het doel van onze auto-provisioning tool is, om de complexiteit uit de installatie te halen, de efficiëntie te maximaliseren en de mogelijkheid om een 100% correct werkende Teams telefonie-omgeving te leveren", zegt Jeroen Andre de la Porte - CEO van SoftApp.

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie