Waarom is het aanschaffen van de refurbished iPad Pro 2018 of de iPad 2019 een duurzame keuze?

Redactie WINMAG Pro
Wist je dat een iPad kopen helemaal niet duur hoeft te zijn? Sterker nog, het is ruim zestig procent voordeliger, even betrouwbaar als nieuw én een duurzame keuze. Niet voor niets zijn de Refurbished iPad Pro 2018 refurbished en de refurbished iPad 2019 zeer populair. Wat is refurbished precies en wat hebben deze iPads jou precies te bieden?

Ideale iPads voor vormgevers, ontwerpers en tablet gebruikers

De iPad 2019 refurbished staat bekend als hét instapmodel uit 2019. Het is breed inzetbaar en je kunt het uitbreiden met allerlei opties, zoal het Smart Keyboard. Een andere optie is de iPad Pro 2018 refurbished, die je zowel voor school als op het werk en thuis kunt gebruiken. Het is een zeer krachtige tablet die een laptop volledig kan vervangen. Dit maakt het een fijn product voor grafisch vormgevers, ontwerpers en intensieve tabletgebruikers. Of misschien geef je wel de voorkeur aan de iPad Air 3. Deze allround tablet uit 2019 staat bekend om zijn kracht en snelheid.

Wat betekent refurbished?

Wie overweegt om een product te kopen kan simpelweg niet om de term ‘refurbished’ heen. Dit zijn gereviseerde producten, zoals iPhones en iPads.  ‘Refurbished’ houdt in dat een product is geretourneerd en dat bepaalde onderdelen opnieuw in elkaar zijn gezet. In feite worden onderdelen van een tablet, smartphone of computer vervangen. Vervolgens loopt het product een intern testproces voor revisie door. Het wordt uitgebreid getest en gecontroleerd en komt pas daarna opnieuw op de markt. De kwaliteit van refurbished producten maakt het ook geschikt voor zakelijke omgevingen.

Garantie van twee jaar

Producten die het Refurbished-proces hebben doorlopen hebben een garantie van twee jaar. Je hebt recht op gratis vervanging als het defect is. Het kan ook zijn dat je niet tevreden bent met de kwaliteit waarvoor je hebt betaald. Ook in dat geval heb je recht op gratis vervanging. De kwaliteit en de service is een van de redenen waarom veel consumenten én bedrijven kiezen Forza Refurbished.

Refurbished producten geretourneerd

Refurbished iPads, zoals de iPad Pro 2018 en de iPad 2019, worden doorgaans geleverd in een zwarte doos. Op de voorkant staat het Keurmerk Refurbished logo en er zit een gratis laadaccessoire bij. Elk iPad model is refurbished op voorraad. De consument krijgt dus altijd het product dat hij of zij wenst.

Eigen certificatie, garantie en retourbeleid door derden

Lees altijd de voorwaarden van een bedrijf goed door, zodat je op de hoogte bent van de voorwaarden. Voor veel mensen die een refurbished product aanschaffen is het onderscheid tussen gereviseerde producten en gereviseerde producten met certificering belangrijk. Consumenten willen er zeker van zijn dat ze een deugdelijk product aanschaffen in plaats van een miskoop. Bij Forza profiteer je dan ook van:

  • Technische ondersteuning
  • Lange garantie

Een refurbished iPad kopen is veiliger en voordeliger dan ooit

Het kopen van een refurbished iPad Pro 2018 en een refurbished iPad 2019 brengt zowel voor- als nadelen met zich mee. Bij Forza Refurbished ben je gegarandeerd van een goede prijs, lange garantie en technische ondersteuning. Sommige refurbished producten van andere partijen zijn echter wel goedkoper. Hoe dan ook is het kopen van een refurbished iPad veiliger en betaalbaarder dan ook. Je kiest voor duurzame technologie die uitgebreid is getest, en dat geeft ongetwijfeld een goed gevoel!

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie