Werken als een baas met Poly’s Voyager 4300 UC Series-headset

Redactie WINMAG Pro
De bekroonde Voyager-familie introduceert een betrouwbare en betaalbare oplossing speciaal voor de hybride werknemer

 Poly (NYSE: POLY) voegt de Voyager 4300 UC Series toe aan zijn bekroonde productgroep van draadloze en bluetooth Voyager-headsets. De nieuwe headset is ontworpen voor de ‘new way of working’ en zorgt ervoor dat werknemers verbonden én productief blijven – of ze nu thuis of op kantoor werken. 

Werk zoals jij dat wil 

De Voyager 4300 UC Series is een draadloze headset die inspeelt op de nieuwe dynamiek van het werk en bevrijdt je als het ware van je bureau. Dankzij de bluetoothverbinding blijf je tot een afstand van vijftig meter verbonden met je computer. Verder is de headset uitgerust met audiomogelijkheden van hoge kwaliteit en meerdere connectiviteitsopties – en dat voor een betaalbare prijs. Dankzij de bijgeleverde BT700-USB-adapter beschikt de Voyager 4300 UC Series over naadloze connectiviteitsopties met een smartphone of computer naar keuze - voor nog meer flexibiliteit. 

Ook hebben gebruikers de volledige controle over een van de grootste pijnpunten van virtuele vergaderingen: hun mutestatus. Deze headset heeft een gebruiksvriendelijke muteknop, zodat gebruikers zeker weten dat zij de enige zijn die de hond horen blaffen naar de postbode. En de Dynamic Mute Alert-feature waarschuwt gebruikers als ze praten terwijl ze nog op mute staan, waardoor je nooit meer onopgemerkt tegen de muur zit te praten.  

De Voyager 4300 UC Series biedt gebruikers de flexibiliteit om te werken met een partner naar keuze. De Microsoft Teams-gecertificeerde versie van de headset is uitgerust met een speciale Microsoft Teams-knop die bij indrukken meteen de Teams-app opstart. Ook voorziet deze versie van de headset in visuele meldingen als er een Teams-notificatie binnenkomt. Voor een naadloze out-of-the-box Zoom-vergaderingervaring bevat deze Zoom-gecertificeerde headset remote call control - waarmee je een gesprek kan starten of beëindigen en het volume kan beheren - en mute sync om het geluid van de call uit te zetten. Daarmee wordt de manier waarop je verbinding maakt nog flexibeler en eenvoudiger.  

Professionele audiokwaliteit 

Thuis of op kantoor: de Voyager 4300 UC Series biedt uitstekende professionele audiokwaliteit. Poly’s Acoustic Fence-technologie blokkeert ongewenst achtergrondgeluid, zodat de persoon aan de andere kant van de lijn alleen de stem van de spreker hoort. Poly SoundGuard Digital-technologie zorgt voor een veilige en comfortabele luisterervaring met natuurlijk klinkende spraak, voor een best-in-class audio-ervaring voor iedereen in de call. 

John Lamarque, Senior Vice President en General Manager for Voice Collaboration and Professional Headsets bij Poly: “De laatste achttien maanden nam de vraag naar een flexibele, betrouwbare en betaalbare oplossing voor werknemers die thuis of op kantoor werken enorm toe. De Voyager 4300 UC Series levert een combinatie van professionele audio, de vrijheid om je te verplaatsen, comfort en connectiviteit – waar je ook werkt.” 

Volgens recent onderzoek van Frost & Sullivan groeide de wereldwijde professionele bluetooth UC-headsetmarkt in 2020 met 88,2 procent naar 591,6 miljoen dollar. Alaa Saayed, ICT Industry Director en Fellow - Connected Work bij Frost & Sullivan: “Poly’s Voyager 4300 UC Series is een overtuigende combinatie van flexibiliteit, connectiviteit en audio van hoge kwaliteit, voor een betaalbare prijs.” 

De Voyager 4300 UC Series biedt daarnaast: 

  • Eenvoudige installatie en gebruik op kantoor of thuis, zonder IT-support.
  • De hele dag draagcomfort en draadloze connectiviteit tot vijftig meter, waardoor gebruikers niet aan hun bureau (of keukentafel) gebonden zijn, en is verkrijgbaar als stereoversie met twee oorkussens, of met één oorkussen.  
  • De Voyager Office-basis als optionele accessoire voor vaste-telefoongebruikers. De basis laadt de headset ook op. Als alternatief kun je kiezen voor een Voyager 4300 UC-oplaadstandaard, ontworpen om het apparaat opgeladen te houden, zodat je het op elk moment kunt gebruiken (los verkrijgbaar, ook compatibel met de Voyager Focus 2).
  • Support van wereldklasse met Poly Lens – een supportservice voor persoonlijke apparaten, twee jaar garantie en toegang tot Poly’s standaard support. Voor extra gemoedsrust is de Poly+ betaalde abonnementsservice beschikbaar. Deze service biedt 24/7 technologiesupport voor persoonlijke apparaten over de hele wereld en drie jaar garantie.  

Prijs en verkrijgbaarheid 

De Voyager 4300 UC Series is onderdeel van de Voyager-productgroep van bluetoothheadsets en -koptelefoons. Meer informatie over de verschillende stijlen, prijs en verkrijgbaarheid is te vinden op: Voyager 4300 UC Series. De headset heeft een adviesprijs vanaf 197,95 euro en is binnenkort wereldwijd verkrijgbaar.  

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie