WINMAG #100: SanDisk Ultra Plus 400GB microSD

Redactie WINMAG Pro
Ruimte heb je nooit genoeg moet SanDisk gedacht hebben. Zij maken een microSD-kaart die maar liefst 400GB aan data kan bevatten.

De Ultra Plus microSXDC USH-I, zoals SanDisk de kaart noemt, biedt daarmee met gemak de grootste storagecapaciteit op de markt. Ook opvallend: de kaart kent flinke transfersnelheden die volgens SanDisk op kan lopen tot 100MB/s. 

Zelf noemt Western Digital, eigenaar van SanDisk, mobiele levensstijlen de reden om dergelijke mijlpalen te bereiken: 'We blijven de grenzen van de technologie opzoeken en veranderen de manier waarop consumenten hun mobiele apparaten gebruiken', aldus Sven Rathjen, vicepresident productmarketing bij Western Digital. 'Door ons te focussen op het bereiken van nieuwe mijlpalen, stellen wij de consument in staat om hun mobiele levensstijl te voorzien van opslagoplossingen die ze vertrouwen.' 

De kaart kan maximaal veertig uur aan Full HD-video bevatten en met de transfersnelheid van 100MB/s 1200 foto's per minuut verplaatsen. De kaart zal beschikbaar zijn via SanDisk zelf als ook diverse retailers, en kost € 249,99.

SanDisk Ultra Plus 400GB microSD

• Grootste opslag op een microSD-kaart tot nu toe
• Kan 400GB bevatten
Transfersnelheid van 100MB/s

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie