WINMAG #100: Synology FlashStation FS2017

Redactie WINMAG Pro
De redactie van WINMAG Pro krijgt veel, heel veel producten onder ogen en in handen. Uit dit enorme aanbod selecteren de redacteuren de beste, opvallendste of meest unieke producten voor IT-professionals of simpelweg geïnteresseerden in everything tech, waaronder ook de Synology FlashStation FS2017.

Met de FlashStation FS2017 introduceert Synology een high performance en schaalbare NAS-server, speciaal ontworpen voor de zakelijke markt.

De FS2017 bevat een 8-core Intel Xeon 8 D processor en 16GB DDR4 ECC RDIMM (uit te breiden tot 128GB). Deze hardware levert optimale prestaties en garandeert datadoorvoer, ook als er meerdere virtuele machines worden gehost. Dankzij vier Gigabitpoorten is aansluiting op RJ45-netwerken
eenvoudig. Voor toepassingen die meer bandbreedte nodig hebben, maximaliseren de dual 10GBase-T poorten, gecombineerd met een optionele 10GbE/25GbE/40GbE NICondersteuning, de datatoevoer. 

De FS2017 draait op DSM, het besturingsprogramma van Synology. Hierin is standaard Snapshot Replication ingebouwd, waarmee 65.000 backup-kopieën
kunnen worden gemaakt op offsite servers. Optioneel is een virtualisatieoplossing te gebruiken voor integratie met VMware, Citrix, Hyper-V en OpenStack. 

Dankzij de ondersteuning voor integratie met Windows ACL, Windows AD en LDAP, is de FS2017 de ideale keuze voor grote bedrijven.

Synology FlashStation FS2017

• Voorzien van een 8-core Intel Xeon 8 D-CPU
• 16GB intern geheugen uit te breiden tot 128GB
• Schaalbaar en gericht op het MKB​

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie