Zakelijk glasvezel legt het fundament voor een solide digitale infrastructuur

Redactie WINMAG Pro
In een tijd waarin online zakendoen steeds belangrijker wordt, is snel, stabiel en betrouwbaar internet essentieel voor het succes van een onderneming. De vraag naar bandbreedtes neemt dan ook, zowel nu als in de jaren die komen, in alle sectoren razendsnel toe. Deze ontwikkeling vraagt om een sterk fundament, in de vorm van een solide netwerk, dat meegroeit met de databehoefte. Deze groei kan uiteindelijk alleen worden bereikt met behulp van zakelijk glasvezel.

De vraag naar data groeit exponentieel

Veel sectoren over de hele wereld profiteren volop van digitale technologie. Denk bijvoorbeeld aan digitaal onderwijs, zorg op afstand of online dienstverlening bij overheden. Deze manier van werken wordt in de nabije toekomst de standaard voor veel organisaties. De vraag is dus niet óf de vraag naar bandbreedte zal toenemen, maar hoe snel deze zal toenemen. Voor IT-managers betekent dit een nieuwe richting in het ontwerp van de bestaande IT-omgeving.

Zakelijk glasvezel snelheden tot wel 100 Gbit/s

Met zakelijk glasvezel houdt u uw bandbreedte in eigen hand en laat u deze eenvoudig meegroeien met uw databehoeften. In de zakelijke markt zijn aanvragen van 10 Gbit/s nu al standaard. Met maatwerkoplossingen zijn glasvezelverbindingen van zelfs 100 Gbit/s mogelijk. Deze recordsnelheden zorgen er niet alleen voor dat uw bedrijf is voorzien van de benodigde bandbreedte, maar garanderen ook optimale connectiviteit voor de gebruikers.

De hoogst mogelijke zakelijke garanties

De toenemende behoefte aan snel internet gaat hand in hand met hoge eisen aan de kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid van het netwerk. Dankzij het toekomstvaste karakter is dit precies waar zakelijk glasvezel in voorziet. Zakelijk glasvezel van DataWeb kenmerkt zich door de hoogst mogelijke garanties:
 

  • 99,9% uptime garantie: u ondervindt zo min mogelijk last van eventuele storingen.
  • Lage latency: nauwelijks vertraging tussen het versturen en ontvangen van data.
  • DDoS Protectie: we beschermen uw netwerk zoveel mogelijk tegen de gevolgen van een DDoS aanval.
  • Symmetrisch: de up- en downloadsnelheden zijn gelijk.
  • Non-overbooked dataverkeer (1:1): de volledige capaciteit is 100% gegarandeerd. U deelt de verbinding niet met anderen.

Wilt u uw bedrijfscontinuïteit waarborgen en is snel, stabiel en betrouwbaar internet van essentieel belang? DataWeb, zakelijk glasvezel specialist, adviseert uw bedrijf uitgebreid over de optimale bandbreedtes en biedt ondersteuning in het netwerkontwerp, zodat deze toekomstbestendig is en eenvoudig te managen.

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

Redactie WINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie