Zakelijk glasvezel met 100 Gbit/s bij DataWeb

Redactie WINMAG Pro

DataWeb, specialist in internetverbindingen voor de midden- en grootzakelijke markt, biedt nu glasvezelverbindingen met een snelheid van 100 Gbit/s aan.

De markt voor zakelijk glasvezel groeit continu, vanwege de toename van het internetverkeer en omdat bestaande Coax- en xDSL-netwerken hier niet kunnen bieden waar veel bedrijven behoefte aan hebben. Dagelijks worden er steeds meer snelle glasvezelaansluitingen bijgeleverd, voornamelijk voor grotere bedrijven waar verbindingen met een hoge bandbreedte steeds vaker noodzakelijk zijn.

Tot voor kort waren bedrijven met een grotere bandbreedtewens aangewezen op Dark Fiber glasvezelverbindingen, waarbij de glasvezel onbelicht wordt geleverd en de klanten zelf hun eigen apparatuur aansluiten. Nu biedt DataWeb belichte 100 Gbit/s verbindingen als managed oplossingen aan. Hierbij verzorgt DataWeb het gehele aansluitproces en managed de verbinding ook na oplevering.

De zakelijke dienstverlening, creatieve industrie, media, transport en logistiek zijn de sectoren die voornamelijk profiteren van deze hoge bandbreedtes. Vooral voor real-time toepassingen zoals videobellen is een stabiele verbinding van vitaal belang, waardoor bedrijven die de ambitie hebben om de komende jaren te groeien, voor zakelijk glasvezel met deze hoge bandbreedtes kiezen.

Hoewel er niet overal een dekkend glasvezelnetwerk is, zijn er altijd mogelijkheden om bedrijven op glasvezel aan te sluiten. Door de jarenlange ervaring kan DataWeb bedrijven goed adviseren en eventuele zorgen wegnemen. DataWeb heeft een hoge betrouwbaarheid en een directe aanpak, waardoor ze sneller kunnen leveren en klanten van A tot Z ontzorgen.

 

Over DataWeb

DataWeb is een aanbieder van zakelijk glasvezel met jarenlange ervaring in het voorzien van bedrijven van hoogwaardige internetverbindingen. Naast de glasvezelverbindingen levert DataWeb ook oplossingen als back-upverbindingen en compleet redundante oplossingen.

 

LEES OOK: Waarom glasvezel internet het internet van de toekomst is

LEES OOK: Dit moet je weten over de aanleg van glasvezel

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie