Zorgeloos onderweg met de nieuwe BlueParrott M300-XT

Redactie WINMAG Pro
BlueParrott, leider in draadloze headset-technologie (onderdeel van GN Audio, waar ook Jabra onderdeel van is), kondigt vandaag de nieuwe M300-XT Noise Cancelling Bluetooth headset aan. Deze headset is ontworpen om de gebruiker onderweg altijd verbonden te houden. Werken in wisselende en rumoerige omgevingen vereist immers een optimale connectiviteit, een heldere communicatie en flexibiliteit.

Of de gebruiker nu een professionele chauffeur is, actief is in de buitendienst, in de detailhandel werkt of een andere baan heeft waarbij onderweg gecommuniceerd wordt – met deze nieuwe en innovatieve Bluetooth mono-headset is de gebruiker verzekerd van een soepele communicatie met klanten en collega's zonder enige ruis. Hierdoor is de headset een ideale oplossing voor de professional die veel onderweg is.

Blijf verbonden met BlueParrott M300-XT

Verbonden blijven is cruciaal in de snelle wereld van vandaag. Uit onderzoeken blijkt dat tegen 2030 naar schatting 60 procent van de mensen in steden woont en dat in 2021 naar verwachting 2,1 miljard mensen online producten kopen. Als gevolg van dit koopgedrag zal er naar schatting een groei van 78 procent zijn in de stedelijke 'last mile’ bezorging, waardoor bedrijven op zoek gaan naar manieren om waarde toe te voegen en efficiëntie te garanderen op dat essentiële bezorgmoment. Dit zet meer druk op bezorgers, evenals alle andere betrokken beroepsgroepen. Daarom is de apparatuur die zij gebruiken essentieel om de productiviteit en efficiëntie voor onderweg te optimaliseren.

De verpakking van de nieuwe BlueParrott M300-XT is speciaal ontworpen met oog voor het milieu. Het karton is namelijk gemaakt van duurzame materialen die FSC-gecertificeerd zijn en het haakje is gemaakt van gerecycled plastic. De inkt is op sojabasis, wat een positieve invloed heeft op het klimaat doordat er minder water en chemicaliën worden gebruiken bij de productie. De verpakking heeft een compact ontwerp om minder lucht te verplaatsen in de distributiefase, en is 100 procent recyclebaar.

Ultieme efficiëntie en duidelijke communicatie

De nieuwe BlueParrott M300-XT, met het comfortabele nieuwe design, gaat alle uitdaging aan. De Bluetooth mono-headset is de kleinste en lichtste BlueParrott headset, met een gewicht van slechts 20 gram. De M300-XT, die speciaal is ontworpen voor rumoerige omgevingen, biedt een ruisonderdrukking van 80 procent met de 2-microfoon technologie. Hierdoor is de communicatie helder en zonder vervelende geluidsonderbrekingen, waar er ook gebeld wordt.

De headset heeft een draadloos bereik tot 100 meter, wat zorgt voor meer mobiliteit voor werknemers in hun dagelijkse werk. Of de gebruiker nu constant het voertuig moet verlaten voor een levering, of door een winkel moet lopen: de ultralichte headset biedt de hele dag door comfort, terwijl het draadloze bereik ervoor zorgt dat de verbinding stabiel blijft. Daarnaast biedt één keer opladen je een gesprekstijd van 14 uur.

Het ontwerp van de M300-XT heeft een IP54-classificatie, wat betekent dat de headset beschermd is tegen stof en water. De headset is dus robuust genoeg om overal mee naartoe te nemen. De headset biedt de flexibiliteit om hem aan beide oren te dragen, en de drie formaten siliconen oordopjes zorgen voor een stevige en comfortabele pasvorm, hoeveel er ook bewogen wordt gedurende de dag.

De bedieningsknoppen garanderen een gemakkelijke gespreksafhandeling en de aanpasbare BlueParrott-knop kan ingesteld worden met de meest gebruikte functie. Met deze functie is het mogelijk om direct contactpersonen te bellen, gesprekken te dempen of Push-to-Talk te gebruiken.

Frank van Veen, Channel Marketing Manager B2B Benelux bij Jabra: "Mensen die werken als professioneel chauffeur in de buitendienst of in de retail, worden geconfronteerd met steeds hogere eisen. De trends die we zien, leiden tot een verhoogde focus op efficiëntie en optimale klantenservice in een uitdagende omgeving. Met de opkomst van last mile delivery wordt de klantervaring gezien als een verlengstuk van het merk, waardoor het voor chauffeurs en andere betrokken medewerkers, essentieel is om op tijd en meer dan ooit tevoren, consistent en efficiënt te werken. Het is daarom van groot belang om hun dagelijkse werk in deze uitdagende omgeving zo productief en comfortabel mogelijk te maken. De nieuwe BlueParrott M300-XT is de perfecte aanvulling op het professionele leven van werknemers die veel onderweg zijn."

BlueParrott M300-XT prijzen en beschikbaarheid

De BlueParrott M300-XT is verkrijgbaar bij geselecteerde retailers voor een prijs van €99,-. Voor meer informatie over BlueParrott, ga naar http://www.blueparrott.com

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie