Zyxel werkt samen met Avira OEM om het mkb te helpen verdedigen tegen zero-day en onbekende bedreigingen

Redactie WINMAG Pro
Zyxel Networks, toonaangevend leverancier van veilige, AI- en cloud-aangedreven oplossingen voor bedrijven en thuis, kondigt vandaag de beschikbaarheid aan van de Cloudbox API van Avira OEM, onderdeel van het aanbod van NortonLifeLock.

Avira's Cloud Sandbox service integreert met Zyxel's Advanced Threat Protection (ATP) firewalls. Deze integratie, die nu beschikbaar is, biedt het mkb nog betere detectiepercentages van bedreigingen en reactietijden om onbekende bedreigingen tegen te gaan.

Volgens het threat intelligence lab* van Zyxel zijn er elk jaar ongeveer 100 miljoen onbekende bedreigingen gedetecteerd, waarvan 70% verborgen zat in PDF- of ZIP-bestanden die medewerkers of netwerkgebruikers gemakkelijk kunnen verrassen. De toenemende risico's maken het meer dan ooit cruciaal om een oplossing in te zetten die bedrijven helpt beschermen tegen zero-day en onbekende aanvallen, en dat is wat de integratie van de Zyxel en Avira Cloud Sandbox-service biedt. Met sandboxing-technologie kunnen firewalls potentieel schadelijke bestanden automatisch opsluiten in een veilige en afgesloten omgeving (of sandbox), waar ze kunnen worden getest om te bepalen of ze veilig zijn voordat ze door de firewall worden gelaten.

Met deze productintegratie zet Zyxel zijn betrokkenheid bij klanten voort door alles-in-één beveiligingsoplossingen te bieden die speciaal zijn ontworpen voor het mkb. Gebruikers zullen profiteren van een revolutionaire sandboxing-architectuur met stellaire prestaties, die betere detectiesnelheden en snellere reactietijden op zero-day-aanvallen mogelijk maakt. Dit betekent dat netwerkbeheerders over de juiste tools beschikken om potentiële bedreigingen snel en effectief te stoppen, waardoor waardevolle bedrijfsmiddelen worden beschermd.

Naast de sandbox-verbeteringen zullen gebruikers van Zyxel's ATP-firewalls kunnen profiteren van een continue stroom van tot op de minuut actuele inzichten in bedreigingsinformatie, geïdentificeerd door andere ATP-firewalls wereldwijd. Naast het ontvangen van regelmatige updates van nieuw gemarkeerde handtekeningen uit betrouwbare bronnen, zorgt de toegang tot deze uitgebreide bedreigingsdatabase ervoor dat gebruikers een uitgebreide oplossing hebben om hun netwerk en bedrijfsmiddelen te beschermen tegen veranderende bedreigingen. 

"Bedrijven begrijpen dat het bedreigingslandschap voortdurend in ontwikkeling is en dat het belangrijk is om maatregelen te hebben die bij kunnen blijven. Met de integratie van Avira's Cloud Sandbox service, onderdeel van NortonLifeLock, zijn wij in staat om een verbeterde uitgebreide sandboxing oplossing te bieden die specifiek gericht is op de mkb-markt, om hen gemoedsrust te geven dat zij beschermd zijn tegen zowel bekende als onbekende bedreigingen," aldus Peter van der Putten, Head of Channel Zyxel Benelux.

De nieuwe Zyxel-dienst is beschikbaar voor ATP Firewall-klanten in de Gold Security Pack-licentiebundel. Gebruikers die de licentie al hebben aangeschaft, worden automatisch geüpgraded naar de nieuwe Zyxel-service zonder dat hiervoor extra handelingen en kosten nodig zijn.

Voor meer informatie over de Zyxel ATP Firewall-serie zie: https://www.zyxel.com/atp

 

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie