Konica Minolta kondigt Workplace Hub aan

Redactie WINMAG Pro
Konica Minolta heeft Workplace Hub gelanceerd, een nieuwe en innovatieve IT-oplossing die alle technologie van een organisatie samenbrengt in één centraal platform.

Versie één van Workplace Hub (beschikbaar vanaf de herfst van 2017), ondersteunt kleine, middelgrote en grote ondernemingen bij hun digitale transformatie door een oplossing te bieden voor de groeiende complexiteit van IT. Workplace Hub biedt een efficiënter en effectiever beheer van de verschillende tools, diensten en devices die door moderne organisaties gebruikt worden.

Dit nieuwe platform vertegenwoordigt de volgende fase van Konica Minolta’s lange geschiedenis in innovatie. Het bevestigt daarmee zijn positie in de IT-services markt en beantwoordt aan de voortdurend veranderende vraag van corporate klanten. Workhub is een centraal platform dat IT vereenvoudigt voor organisaties en efficiëntere oplossingen aanbiedt door de algemene kosten van IT-management en diensten te verlagen, en door real-time gegevens te analyseren die helpen om de bedrijfsprocessen te verbeteren. Het platform creëert een ecosysteem dat de gehele IT-infrastructuur en diensten van bestaande en toekomstige IT-systemen, toestellen en diensten beheert en coördineert. Voor een eenvoudig en geoptimaliseerd systeembeheer biedt Workplace Hub een centraal dashboard met een compleet overzicht van al het IT-gebruik van de onderneming.

Het platform bevat ook een roadmap voor de integratie van IoT, Artificial Intelligence, Intelligent Edge en Decision Support. Belangrijke toepassingen voor de bedrijven van de toekomst. De toevoeging van deze cognitieve bedrijfsinzichten leidt tot een intuïtief begrip van een wereld waarin mensen beter samenwerken en op een efficiëntere en meer doeltreffende manier slimme, data-driven beslissingen maken.

Dankzij wereldwijde samenwerkingen met Hewlett Packard Enterprise, Sophos en Microsoft, levert Workplace Hub de best mogelijke hardware, beveiliging en IT-oplossingen op. Bijkomende diensten van Canonical en BrainTribe voegen open source en advanced data management toe en vergemakkelijken de effectieve digitale transformatie van organisaties.

Dennis Curry, Vice President en Director Business Innovatie en R&D bij Konica Minolta, stelt dat 'Workplace Hub zal evolueren tot het meest allesomvattende platform voor de diensten en competenties voor de bedrijven van de toekomst. Voor organisaties betekent het dat ze hun IT-processen kunnen uitbreiden en beheren in lijn met hun veranderende activiteiten. Het vereenvoudigt de huidige IT-toepassingen en helptboeiende, nieuwe integraties, zoals Artifical Intelligence en intelligent edge computingeen centraal onderdeel van digitale organisaties te worden.'

Deze strategische verschuiving zorgt ervoor dat Konica Minolta een meer complete digitale oplossing kan aanbieden, terwijl het ook blijft investeren in het aanbieden van de beste producten en diensten voor organisaties.

'De manier waarop we werken, is nog nooit zo snel geëvolueerd en digitale transformatie wordt steeds belangrijker om te overleven en te groeien', zegt Shoei Yamana, CEO en President van Konica Minolta Inc.. 'Workplace Hub maakt een effectieve transformatie mogelijk voor kleine, middelgrote en grote organisaties en helpt bedrijven om hun toekomst veilig te stellen voor de volgende reeks technologische innovaties die nu al hun opwachting maken in onze business omgeving.'

Workplace Hub versie één zal beschikbaar zijn vanaf de herfst van 2017 voor organisaties die op zoek zijn naar kwalitatieve management diensten voor een betaalbare prijs.

Voor meer informatie over het launch evenement, keynote sprekers en paneldiscussies, neem een kijkje op workplacehub.konicaminolta.com.

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie