Review: Speedlink Parthica

Redactie WINMAG Pro
Hoewel we eigenlijk nooit gamingkeyboards bespreken, is het toch wel interessant om eens te kijken of deze ook zakelijke gebruikers iets te bieden hebben. De typische functionaliteiten zoals macro’s die je op gamingkeyboards aantreft hebben wellicht ook andersoortige gebruikers wat te bieden.

De Parthica is een behoorlijk gevaarte en ziet er, helaas, echt uit als gamingkeyboard. Dus je moet er wel van houden om een UFO op je bureau te hebben staan. Toch typen de grote toetsen heerlijk dankzij een flinke travel. Waarschijnlijk wil je wel eerst de LED-verlichting uitzetten, dat typt redelijk storend.

Erg handig zijn de vijf gebruikersprofielen waaronder je een volledig eigen geconfigureerd keyboard kunt hangen. Hiermee is het keyboard ook geschikt om door meerdere personen gebruikt te worden.

Onder de indruk zijn we van de bijgeleverde software, genaamd GOD, die applicaties herkent bij het opstarten en een bijpassende configuratie laden.

Kortom, is het keyboard geschikt voor de zakelijke markt? Zeker, maar het uiterlijk blijft ons eerlijk gezegd wel tegenhouden. Voor de nette prijs hoef je het echter niet te laten.

Speedlink Parthica

Prijs: € 49,-
Info: speedlink.com

Speedlink Parthica

4 uit 5

 

 

 

 

 

 

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie