30 oktober OnePlus 6T

Jeroen van Onselen
De wereldwijde launch van de OnePlus 6T is op 30 oktober in New York

Na zijn meest succesvolle jaar ooit nodigt OnePlus iedereen uit om zijn nieuwe toestel te ontdekken op het wereldwijde lanceringsevenement.

Centrale rol OnePlus Community

De lancering van de OnePlus 6T vindt plaats op dinsdag 30 oktober 2018 om 16 uur CET in New York. De OnePlus Community, die nog altijd meebouwt en richting geeft aan het merk, staat centraal tijdens deze launch. 

Demo's en design bij lancering OnePlus 6T

OnePlus organiseert het grootste community-evenement ooit in de geschiedenis van het merk en viert zo de introductie van de OnePlus 6T. Er zijn interactieve sessies en demo’s die het vakmanschap, design en de geavanceerde technologie van de nieuwe smartphone demonstreren. 

Entreekaartjes

Tickets voor het exclusieve community-evenement van de OnePlus 6T in New York zijn vanaf nu verkrijgbaar. Alle aanwezigen ontvangen een goodiebag waarvan de waarde de toegangsfee ruim overschrijdt. Early bird tickets kosten 17 euro per stuk en zijn te koop tot 9 oktober 2018. Regular tickets zijn vanaf dan beschikbaar en kosten 26 euro. Breng je een ‘Plus One’ mee (minimum aankoop van 2 tickets) dan betaal je 22 euro per ticket.

Livestream Tickets voor het event zijn hier te koop

Lancering OnePlus 6T

Het volledige event rondom de introductie van de OnePlus 6T zal wereldwijd te volgen zijn via de livestream: www.oneplus.com/6T/launch

Prijzen OnePlus 6T

Het uiterlijk en de prijzen circuleerden vorige week al in het informele circuit. Daarin valt te lezen dat dit waarschijnlijk de prijzen voor ons, Europa, zijn:

 

  • OnePIus Nylon Bumper Case Black OnePIus 6T - €26.95
  • OnePIus Bumper Case Ebony Wood OnePlus 6T - €31.95
  • OnePIus Bumper Case Karbon OnePlus 6T — €31.95
  • OnePIus Protective Case Sandstone OnePIus 6T — €21.95
  • Onepius Protective Case Karbon OnePIus 6T — €26.95
  • OnePIus USB—C Bullets Earphones Black — €19.95
  • OnePIus USB—C to 3.5mm Jack Adapter Cable — €8.95

Vorige week viel het op dat de OnePlus 6T geen dedicated 3.5mm headphone jack op zit. Opvallend, omdat OnePlus relatief kort geleden nog opmerkte de jack niet te overeenkomstig de wensen van de gebruiker. 

afbeelding van Jeroen van Onselen

Jeroen van Onselen | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Jeroen