Aantal gebruikers stil alarmeringssysteem van app MultiBel stijgt naar 150.000

Redactie WINMAG Pro

De MultiBel app, een alarmeringsdienst waarmee gebruikers snel gealarmeerd worden bij calamiteiten en noodsituaties, is gestegen naar 150.000 gebruikers. Een mijlpaal voor het bedrijf, die in het eerste kwartaal van dit jaar een omzetstijging kent van 75 procent. De app wordt ingezet bij personeel van ziekenhuizen, zorginstellingen en grote industriële bedrijven. “We zijn verheugd dat veel instellingen ons weten te vinden,’’ aldus Maurits Knopjes, directeur MultiBel.

Over Multibel

De app van MultiBel doorbreekt bij een alarmering de stiltestand van iOS en Android toestellen. Hierdoor heeft een alarmoproep een zeer hoge attentiewaarde. Deze privacyproof alarmeringsdienst stelt in staat dat gebruikers snel gealarmeerd kunnen worden bij noodsituaties en calamiteiten, zoals brand, cyberaanvallen en ontruimingen. Aanwezigheidsregistratie is ingebouwd in de functionaliteiten. Dit stelt gebruikers in staat snel de juiste mensen op de juiste plek te krijgen.

Ambitieus

“We zijn trots op de mijlpaal van het bereiken van 150.000 ingevoerde personen in MultiBel. Deze bedrijven vertrouwen voor veiligheid van hun bedrijven en medewerkers op ons veiligheidsplatform. Het is onze ambitie om het beste platform te bieden voor onze klanten, van zorg en ziekenhuis tot industrie en kantoren,’’ licht Maurits Knopjes, directeur MultiBel toe. De verwachting is dat het aantal gebruikers dit jaar groeit naar de 175.000.

LEES OOK: Waarom 2022 een rampjaar was voor grote IT-projecten van de overheid

LEES OOK: Steeds meer cyberaanvallen: voorbereiding essentieel

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie