Acer Aspire S24 voor stijlbewuste gebruiker

Jordi Smit
De Acer Aspire S24 verpakt een aantal interessante functies in zijn slanke postuur en is uitermate geschikt voor een stijlbewuste gebruiker. Het apparaat is draadloos op te laden, heeft een HDMI-aansluiting en een Intel achtste generatie processor.

Elegant ontwerp Acer Aspire S24

Hoewel je bij een alles-in-één-pc verwacht dat deze duur zal zijn, valt dit bij de Acer Acer Aspire S24 mee. Het overtreft daarnaast de verwachtingen met een elegant ontwerp en een aantal onverwachte premium functies. Hoogepunten zijn onder meer de meeste premium systemen en Intel's achtste generatie Core i5-processor.

FHD IPS-scherm

Het apparaat is bovendien tot in de puntjes afgewerkt. Het FHD IPS-scherm is slechts 5,97 mm dun en biedt levensechte beeldkwaliteit zonder veel ruimte in te nemen. Ook zijn mobiele apparaten op te laden met de draadloze Qi-oplader. Naast het slanke display heeft de Acer Aspire S24 een opvallend zwart en goudkleurenschema, met metalen accenten langs de onderkant van zowel het display als de voet.

LEES OOK: Acer lanceert nieuw assortiment 11,6 inch-Chromebooks

Geheel Acer Aspire S24

Het 23,8-inch IPS-scherm van de Aspire ziet er over het geheel redelijk goed uit. Hoewel het slechts een resolutie van 1920 x 1080 biedt, is dat meer dan voldoende om met documenten te werken, op internet te surfen of video's te streamen. Er is ook geen aanraakoptie, maar omdat een digitizer alleen maar dikte toevoegt aan het dunne schermpaneel, is dat niet erg. Kortom, de Acer Aspire S24 is een échte aanrader.

afbeelding van Jordi Smit
Door: Jordi Smit

Jordi Smit | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Jordi