Acer intensiveert samenwerking met TD SYNNEX in Benelux

Redactie WINMAG Pro

Acer en TD SYNNEX kondigen een uitbreiding aan van de samenwerking voor de distributie van het brede portfolio van Acer in de Benelux, waaronder laptops, desktops, monitoren en bijbehorende randapparatuur en accessoires voor de educatieve en zakelijke markt.

Oscar Brouwers, Sales & Marketing Director bij Acer, laat in een reactie weten: “We zijn enthousiast om het zakelijke Acer-portfolio samen met TD SYNNEX succesvol te laten groeien in de Benelux. TD SYNNEX heeft een groot dealernetwerk, de expertise en een uitgebreid portfolio aan oplossingen voor de zakelijke markt waar Acer een mooie toevoeging op is. De Windows - en ChromeOS hardware, plus de services die we klanten nu al bieden, kunnen we met deze samenwerking aan nog meer partners beschikbaar stellen.”

“Voor TD SYNNEX is dit inderdaad een mooie aanvulling op het bestaande portfolio”, beaamt Gerrit Bloot, Vice President Endpoint Solutions Benelux bij TD SYNNEX. “De samenwerking met Acer binnen onze Endpoint-divisie verloopt zeer goed. De onderlinge contacten zorgen ervoor dat we de markt op een goede manier kunnen voorzien van de aantrekkelijke producten van Acer, waarmee we de business van onze gezamenlijke partners goed kunnen ondersteunen en verder kunnen ontwikkelen.”

De samenwerking tussen Acer en TD SYNNEX geldt voor de gehele Benelux. Partners kunnen via het online e-commerceplatform InTouch de Acer-producten bestellen bij TD SYNNEX. Voor ondersteuning kunnen ze terecht bij hun gebruikelijke contactpersonen binnen de Endpointdivisie van TD SYNNEX.

 

Ook interessant:

Lees hier: HP onthult breedste consumentenportfolio met AI-uitgebreide laptops: Je persoonlijke AI-assistent in een draagbaar pakket

Lees hier: De huizenmarkt heeft nieuwe huizen nodig

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie