Afbeeldingen nieuwe Samsung laptop Galaxy Book S gelekt

Aimée van Vuuren
Samsung werkt mogelijk aan een nieuwe Windows-laptop. De foto’s van de vermoedelijke Galaxy Book S werden gedeeld via Twitter door verslaggever Evan Blass.

Samsung Galaxy Book S

We zijn al bekend met de laptop Samsung Galaxy Book. Hier komt vermoedelijk een meer compacte, dunner model als opvolger: de Samsung Galaxy Book S. De laptop lijkt op de foto’s weinig aansluitingen te hebben. Er is een USB Type-C poort en een 3,5 mm ingang voor een koptelefoon te vinden aan de linkerkant en de camera zit aan de bovenkant van het scherm. Vanaf de bovenkant is te zien dat Samsung is gegaan voor een soort paars/grijs toetsenbord. Veel meer is er op de foto’s niet te zien.

LEES OOK: Samsung Galaxy Watch Active review: de Apple Watch-killer in beeld

Release

Er is nog niks bekend over wanneer de laptop uit zal komen, ook Samsung heeft (nog) niet gereageerd op de gelekte afbeeldingen. Woensdag 7 augustus organiseert Samsung een ‘Unpacked event’ in New York om de lancering van de Samsung Galaxy Note 10 aan te kondigen. Het zou zomaar kunnen dat er op het event informatie wordt losgelaten over de nieuwe Samsung Galaxy Book S.

afbeelding van Aimée van Vuuren

Aimée van Vuuren | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Aimée