AR & VR onder meer besproken tijdens Future Tech 2019

Jordi Smit
Aankomende woensdag 13 maart is het dan zover: de Future Tech 2019. Het kennis-evenement vindt plaats in de Jaarbeurs van Utrecht en bespreekt onder meer AR & VR. Het event is voor en door developers, architecten en IT professionals die werken met Microsoft technologieën.

AR & VR in programma

Op de Future Tech 2019 zal het programma in het teken staan van topics als AI, AR & VR, IoT, Blockchain, Future Teams en Security. Het event heeft gezorgd voor grote sprekers uit binnen- en buitenland. Bekende namen als Microsoft director Gian Paolo Santopaolo uit Zwitserland, Hakan Silfvernagel uit Noorwegen, James Ashley uit de USA, Future Team specialist Sander Hoogendoorn, Security specialist Brenno de Winter en Sander Duivestein zullen acte de présence geven.

Doel Future Tech

Het belangrijkste doel van Future Tech is om alle beschikbare kennis, ideeën en knowhow met betrekking tot de nieuwste (Microsoft)-technologieën en innovaties te delen met een focus op kunstmatige intelligentie, AR & VR, blockchain, internet der dingen, veiligheid en toekomstige teams.

LEES OOK: Microsoft Surface Pro 6 boordevol hardwarematige verbeteringen

Technologieconferentie

Future Tech 2019 is dé technologieconferentie voor ontwikkelaars, architecten en experts om zich te verdiepen in .NET-technologieën zoals .NET Core, ASP.NET Core en Azure, en meer te discussiëren. De bezoekers zullen geteste en nieuwe mogelijkheden tegenkomen om op grote schaal de ontwikkeling, implementatie en het beheer van applicaties te verbeteren en te versnellen.

afbeelding van Jordi Smit
Door: Jordi Smit

Jordi Smit | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Jordi