Atos uitgeroepen tot Leider in Cyber Resiliency Services door NelsonHall

Redactie WINMAG Pro
Atos is wereldwijd gepositioneerd als Leider in Cyber Resiliency Services in de laatste editie van het NEAT-rapport van NelsonHall. Uit dit rapport blijkt dat Atos aanzienlijke investeringen heeft gedaan in de toekomst van cybersecurity in de vorm van verschillende strategische acquisities, waaronder Paladion, digital.security, SEC Consult, In Fidem en Motiv.

Ook verricht zij studies naar het effect van kwantum computing op cybersecurity. Door haar activiteiten op het gebied van edge computing en het partnership met Siemens op het terrein van IoT-security beschouwt NelsonHall Atos als één van de meest toonaangevende spelers in de OT- en IoT-security-markt. 

NelsonHall benadrukt daarnaast de sterke focus van Atos op de inzet van analyses door middel van de integratie van Atos Managed Detection & Response (MDR) en AIsaac, het Atos AI-platform voor cyber-analyses met hybride SecOps voor de detectie van cyber-bedreigingen. “Atos heeft een robuust portfolio, dat wordt ondersteund door de toepassing van geavanceerde analyses van cybersecurity en een solide acquisitiestrategie. Dit stelt klanten in staat sneller te reageren en te herstellen van cyber-aanvallen. Atos’ investeringen en partnerships maken haar één van de sterkste spelers in de OT/IoT-security-markt. Dit stelt Atos in staat om tijdig te anticiperen op veranderende klantbehoeften”, vertelt Mike Smart, Senior Analyst & Operations Officer van NelsonHall.

“We zijn er erg trots op dat we door NelsonHall zijn gepositioneerd als leider in Cyber Resiliency Services. We geloven dat deze erkenning een bevestiging is van de strategie om onze activiteiten op het gebied van cybersecurity uit te breiden en te consolideren. Hieraan geven we invulling door het sluiten van partnerships, acquisities en ons R&D-programma en door klanten te ondersteunen met de meest efficiënte end-to-end cybersecurity services”, zegt Chris Moret, SVP, Deputy Head Digital Security en Head Cybersecurity Services van Atos.

Het NEAT-report van NelsonHall evalueert elf IT-dienstverleners op basis van hun vermogen om Cyber Resiliency Services aan te bieden die direct toegevoegde waarde bieden en tegemoetkomen aan veranderede klantbehoeften.

Het rapport ‘NelsonHall Cyber Resiliency Service NEAT’ is te raadplegen op: https://atos.net/nelsonhall-cyber-resiliency-services-neat-report-2021

Lees meer over de oplossingen van cybersecurity van Atos op: https://atos.net/en/solutions/cyber-security

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie