Bekijk hier de 5K renders van de Google Pixel 3 Lite

Ruben den Boer
Als het om de Google Pixel 3 Lite gaat, draait de geruchtenmolen op volle toeren. De geruchten worden vandaag nog eens opgevoerd door het verschijnen van renders van de nieuwe Google telefoon. En we hebben goed nieuws: de 5K renders kun je hier zien.

De renders zijn gemaakt door een bedrijf wat zegt over de details van de Google Pixel 3 Lite en Lite XL in handen te hebben: 91mobiles. Samen met OnLeaks maakten zij enkele geredderde afbeeldingen en een video waarin ze het vermoedelijke ontwerp van de nieuwe Google telefoons tonen. Bekijk de afbeeldingen en de video nu hieronder:

 

 

 

Specs Google Pixel 3 Lite

Volgens 91Mobiles zal de Google Pixel 3 Lite een 5,5” scherm hebben met een 720p-resolutie en een beeldverhouding van 18,5:9. De nieuwe telefoon zal gebruik maken van een Qualcomm Snapdragon 670 processor en zal uitgerust zijn met 4GB ram en 32 GB opslagruimte. Daarnaast is de telefoon gemaakt van kunststof en beschikt deze over een 3,5mm audio-aansluiting, welke op de huidige Pixel 3 ontbreekt.

De Pixel 3 Lite XL zal volgens 91Mobiles minimale verschillen vertonen. Zo zal het scherm een halve inch groter zijn en een iets sterkere processor krijgen, namelijk een Snapdragen 710. Wanneer de nieuwe Google telefoons op de markt komen is nog niet bekend.

afbeelding van Ruben den Boer

Ruben den Boer | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Ruben