Computron neemt Solipsis Managed Services B.V. over

Redactie WINMAG Pro
Per 1 januari 2021 heeft IT-specialist Computron IT-dienstverlener Solipsis Managed Services B.V. uit Zaltbommel overgenomen. Met deze overname verstevigt Computron het huidige aanbod van IT-oplossingen met name ten aanzien van consultancy, werkplek-oplossingen, projecten, security, IT-infra, connectivity en IT-beheer.

“Het samengaan van beide organisaties brengt meer kennis en ervaring en een breder diensten- en productportfolio. Hierdoor kunnen wij onze opdrachtgevers nog beter van dienst zijn en ondersteunen bij de digitale transformatie en de exponentieel toenemende automatisering en informatisering binnen hun organisaties”, stelt Koen Nicolasen, directeur Computron. “Deze overname past in onze strategie om ons product-portfolio te optimaliseren voor onze klanten en tevens zo onze groei te versnellen, zowel autonoom als door middel van acquisities.”

“Solipsis heeft in Computron een sterke partner gevonden voor de IT-consultancy, levering en het onderhoud van IT-systemen. Bovendien sluiten de visie en strategie van beide partijen goed op elkaar aan, waardoor onze bestaande klanten verzekerd zijn van voortzetting van 24/7 adequate support en gedegen advies. De hoge Microsoft status en de specialisten van Computron helpen onze klanten bij de transitie naar de nieuwe manier van werken binnen een Microsoft omgeving”, aldus Wim Buitenhuis, directeur van Solipsis Managed Services.

Door de overname ontstaat een nieuwe, innovatieve IT-onderneming met een omzet van circa €10 miljoen. Beide partijen zullen werken vanuit een gezamenlijk kantoor in Zaltbommel.

Over Computron

Computron, opgericht in 1974, biedt diensten aan op het gebied van de moderne werkplek, business consultancy en cloudcoaching. Als partner in digitale transformatie helpt Computron organisaties om technologie zó voor hen te laten werken dat zij blijvend verschil kunnen maken. Dat doet Computron met veel aandacht voor zowel de technische implementatie, als de eindgebruikers die ermee aan de slag gaan.

Meer informatie: www.computron.nl

Over Solipsis

Solipsis is een professionele IT-organisatie met een uitgebreid pakket van diensten en producten. Wensen worden vertaald in adequate oplossingen, waarbij kosten, baten en effectiviteit goed in het oog worden gehouden.

Meer informatie: www.solipsis.nl

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie