Combell

Redactie WINMAG Pro
Bij Combell kun je terecht voor een website op maat voor jouw organisatie. Diverse pakketten maken het ontwerpen van een website tot een waar gemak, wat voor website je ook in gedachte hebt.

Hoewel de interface bij afname van een pakket bij Combell in eerste instantie even wennen is (zoals elke nieuwe interface), geeft de provider je alle tools om jouw website volledig in te richten naar wens. Je hebt de keuze uit een veelvoud aan cms-pakketten. Denk aan het populaire Wordpress, Joomla en Drupal, maar ook Magento voor het beheren van een eigen webshop.

Host je liever een custom website, dan kan dat ook bij Combell, naast het hosten van jouw email via bijvoorbeeld Exchange. Ook virtuele, dedicated of managed servers zijn mogelijk. Hierbij biedt Combell een prettige balans tussen het beheer uit handen geven aan de experts van Combell en totale keuze vrijheid naar het inrichten van servers naar eigen smaak.

Wat je ook wilt afnemen bij Combell, je hebt altijd keuze uit verschillende pakketten. Prettig hierbij is dat elk pakket altijd duidelijk is in wat je eigenlijk geboden wordt bij. Zo sta je nooit voor lelijke verrassingen en dat is best iets waar andere aanbieders iets van kunnen leren. Om over de prettig geprijsde diensten maar niet te spreken trouwens.

Prijs: Op aanvraag
Info: combell.com

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie