TransIP en Combell richten team.blue op

Redactie WINMAG Pro
Hostingbedrijven TransIP en Combell hebben hun fusie aangekondigd. Het respectievelijk Nederlandse en Belgische bedrijf willen de komende jaren verder groeien onder de naam team.blue.

Oprichting team.blue

Team.blue zal in de toekomst onder meer hosting, applicaties en e-mail aanbieden. Het nieuwe bedrijf zal door de fusie ruim 1 miljard dollar waard zijn, wat omgerekend op meer dan 882 miljoen euro terechtkomt. Opgeteld maken 1,2 miljoen klanten in Europa gebruik van de diensten van de samengaande bedrijven, waar nu zeshonderd mensen werken.

Ambitieuze doelen team.blue

Ali Niknam en Jonas Dhaenens, de oprichters van TransIP en Combell, hebben zichzelf als doel gesteld om team.blue een van de grootste hostingbedrijven in Europa te laten zijn. Om dit te bereiken, willen zij andere hostingondernemers aantrekken om zich bij team.blue aan te sluiten.

LEES OOK: Storage: zo kies je de opslag die bij jou past

Hoofd van bedrijf

Niknam en Dhaenens willen desondanks wel aan het hoofd van het bedrijf blijven staan, zodat ze het overzicht op het geheel kunnen houden. Hierbij wordt Dhaenens de CEO en blijft Niknam investeerder en lid van de raad van bestuur.

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie