MKB Proof 2016: Acronis Backup Service

Redactie WINMAG Pro
Acronis hee. een Backup Service om eenvoudig backups te maken en te beheren. Via een browser-based managementconsole heb je goed overzicht van elke backup die je maakt.

MKB Proof 2016

Backups maak je direct of per schema. Gebruik je een backupschema, dan heb je er in principe geen omkijken meer naar. Backups worden bewaard op de Acronis-cloud of op een lokaal systeem of netwerk. Je bepaalt zelf hoe vaak en wanneer je een backup maakt en hoe lang je deze bewaart. Het is mogelijk om naast backups ook een status van elk systeem als backup te hebben. Acronis levert daarbij een initial seeding-service waarbij het een backup naar de cloud schrijft. 

Eenvoudig en helder beheer: je ziet meteen waar de backup uit bestaat en tot welk systeem deze behoort. Per backup kun je selecteren wat je wilt doen zoals bladeren, losse bestanden en mappen downloaden vanuit de cloud of van een backup een opstartbestand maken. Interessante optie: een backup overzetten naar een ander systeem. Vooral voor organisaties die VMware of Hyper-V gebruiken is dat handig, maar het is ook mogelijk om een hele afdeling te voorzien van eenzelfde systeem.


Acronis Backup Service

In het kort:

  • Gemakkelijk in gebruik
  • De juiste oplossing voor elk soort organisatie
  • Hybride-oplossing maakt het flexibel inzetbaar

Prijs: Workstation pack: vanaf € 219,-
Info: acronis.com

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

Redactie WINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie