Oplossing tegen cyberaanvallen door FireEye en T-Systems

Joni
FireEye en T-Systems bieden samen een oplossing die organisaties beter beschermt tegen geavanceerde cyberaanvallen. De samenwerking richt zich op het opbouwen van een geavanceerd detectiesysteem, waarmee complexe cyberaanvallen veel sneller worden ontdekt dan via traditionele detectiesystemen.

Managed Security Service

T-systems en FireEye leveren de oplossing als Managed Security Service aan hun Europese zakelijke klanten. Organisaties kunnen zichzelf hiermee snel en effectief beschermen tegen IT-spionage en cyberaanvallen. "De samenwerking met T-Systems stelt ons in staat om een Managed Security Service, en dus een ongeëvenaarde bescherming tegen cyberaanvallen in Europa, te bieden”, zegt Maikel Thijssen, Channel Manager Benelux bij FireEye.

Innovatiestrategie

De samenwerking is een nieuwe stap in de innovatiestrategie van T-Systems. Eerder dit jaar kondigde de ICT-dienstverlener de samenwerking aan met salesforce.com op het gebied van zakelijke cloud-oplossingen. Door geselecteerde partnerships aan te gaan, wil T-Systems haar positie in Europa verder versterken.

FireEye

FireEye heeft een speciaal ontwikkelde, virtual machine-gebaseerd securityplatform, dat organisaties en overheden real-time bescherming biedt tegen de volgende generatie cyberaanvallen. Deze zeer geavanceerde aanvallen omzeilen gemakkelijk traditionele defensies, zoals firewalls, IPS, antivirussen en gateways. FireEye heeft meer dan 2.500 klanten in 65 landen, waaronder meer dan 150 bedrijven uit de Fortune 500.

T-Systems

T-Systems heeft een wereldwijde infrastructuur van datacenters en netwerken en levert daarmee informatie- en communicatietechnologie (ICT) aan multinationals en publieke instellingen. T-Systems biedt geïntegreerde oplossingen voor zakelijke en maatschappelijke netwerken.