PerfectView CRM Online

Eveline Meijer
We doen steeds meer in de cloud, waarom dan niet crm? PerfectView lijkt ditzelfde te hebben gedacht met CRM Online, crm gecombineerd met de voordelen van de cloud.

Het eerste voordeel van PerfectView CRM Online kom je al tegen wanneer je hun website bezoekt: je kunt het gratis uitproberen. Prettig, want wie zegt dat deze software wel werkt voor jouw onderneming? Is dit wel het geval, wat vaak zo is, dan word je een betalende klant voor één prijs, waarbij alles is inbegrepen. Dat is iets wat PerfectView belangrijk vindt: 'Wij denken namelijk dat het voor organisaties niet mogelijk is om bij de start te bepalen of ze later wel of niet moeten gaan overstappen naar duurdere edities en daarmee verplicht voor verrassingen komen te staan.' Dat klinkt prachtig, maar dan blijft de vraag: is de software het waard om voor te betalen?

Overzicht

PerfectView CRM Online, daar wil je zeker voor betalen. Prettig is dat het hele pakket browser-based is. Hierdoor kun je waar je ook bent gebruik maken van de software, bijvoorbeeld wanneer je een dagje thuis werkt. Bovendien is de interface overzichtelijk en minimalistisch ingedeeld, je weet precies waar je elke functie vindt. Zo kom je binnen op de pagina 'Te doen', waar je meteen een nieuwe activiteit of relatie kunt toevoegen. Prettig is dat een groot deel van de gegevens al ingevuld wordt, waardoor je snel taken kunt toevoegen of verwijderen. Elk scherm waar je voor kunt kiezen, zoals verkoopkansen, klanten en prospects, ziet er bovendien hetzelfde uit. Daardoor hoef je weinig moeite te doen om uit te zoeken waar je precies moet zijn voor een bepaalde functie; de plek voor elke functie blijft hetzelfde.

Daarnaast heb je een lijst met meer opties, zoals de 'te doen'-lijsten van collega's, wachtrijen en campagnes. Dit zorgt voor een overzichtelijke werkplek voor de gebruiker. Bovendien kun je vanuit PerfectView CRM Online met hetzelfde gemak een offerte of factuur opmaken, producten toevoegen en overige instellingen wijzigen. Zo heb je alles zelf in de hand, maar zonder dat de software je door allerlei moeilijke menu's laat waden. Enige nadeel is misschien dat je niet naar een ander venster kunt als je bijvoorbeeld een verkoopofferte of klant aan het toevoegen bent, al is dit niet iets waar je veel last van zult hebben.

PerfectView

PerfectView is een Nederlandse en zelfstandige organisatie met een Nederlandse helpdesk. Dit is een groot voordeel, gezien onze markt overspoeld wordt door dealers uit het buitenland. Hierdoor zit je vaak met een buitenlandse helpdesk, waardoor ondersteuning soms lang op zich kan laten wachten. Bij PerfectView word je direct geholpen, wat de oplossing alleen maar aantrekkelijker maakt.