Stellar Data Recovery stapt in Japanse markt via samenwerking met SourceNext

Redactie WINMAG Pro
Stellar Data Recovery, een van ‘s werelds toonaangevende data recovery specialisten, kondigt een uitbreiding aan van haar wereldwijde activiteiten. Het bedrijf gaan een samenwerking met SourceNext Corporation in Japan aan, als exclusieve softwaredistributeur voor de consumentenmarkt. SourceNext is binnen deze branche marktleider in Japan en zal de software voor zowel Windows- als Mac-systemen van Stellar Data Recovery distribueren aan Japanse klanten. SourceNext gebruikt daarvoor de eShop met downloadbare versies van de producten, naast de meer dan 2.500 fysieke winkels door het land.

Japan behoort tot de technologisch meest ontwikkelde landen en biedt daarom enorme kansen voor Stellar Data Recovery. SourceNext zal de distributie gaan verzorgen van titels als Stellar Windows Data Recovery (Home & Professional), Stellar Mac Data Recovery, Stellar Photo Recovery (Mac & Windows) en Stellar Data Recovery for iPhone. Wereldwijde vraag naar hoogwaardige software “We zien wereldwijd de vraag naar onze hoogwaardige software toenemen. Het partnership met SourceNext, de grootste software distributeur van Japan, is daar een sprekend voorbeeld van. De data recovery software wordt daar met groot enthousiasme ontvangen. Stellar Data Recovery kent een hoge vraag onder consumenten in Japan. In Europa zijn we nog steeds niet heel sterk aanwezig, maar we hebben zeker plannen om ook hier uit te breiden”, aldus Kees Jan Meerman, Managing Director bij Stellar Data Recovery EMEA.

Over Stellar Data Recovery

Stellar Data Recovery is wereldwijd het enige ISO gecertificeerde data recovery bedrijf gespecialieerd in zowel de ontwikkeling van data recovery software programma's als in het verlenen van gespecialiseerde data recovery laboratoriumdiensten. Het Europese hoofdkantoor en laboratorium zijn gevestigd in Utrecht. Stellar Data Recovery heeft meer dan 2 miljoen klanten wereldwijd. Voor meer informatie over Stellar, bezoek: www.stellar.nl

Over SOURCENEXT Corporation

SOURCENEXT Corporation distribueert uiteenlopende softwareproducten in Japan. Het bedrijf distribueert 600 softwareproducten, onder andere op het gebied van beveiliging, productiviteit, PDF, OCR, back-up en educatie. Het bedrijf verkoopt haar producten online via de SOURCENEXT eShop, elektronische winkels, boekhandels, en mobiele app-stores. Het bedrijf werd opgericht in 1996 en heeft haar hoofdkantoor in Tokio, Japan.

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie