WINMAG Pro 6.2012: nu in de kiosk

raymond
De laatste editie van 2012 staat uiteraard in het teken van lijstjes. Na lang beraad en research zijn we weer tot een lijst van meest interessante ICT-partijen en -oplossingen van het afgelopen jaar gekomen. Wie slepen de MKB Best Choice Awards in de wacht?

Terugblikken en vooruitkijken

Naast het prijzenfestijn is het ook weer tijd om de belangrijkste ICT-ontwikkelingen in 2012 op een rij te zetten en te kijken naar wat volgend jaar gaat brengen. Zo analyseren we de patentenoorlog in telecomsector, blikken we terug wat de cloud betekende afgelopen jaar en bespreken we welke beveiligingslessen we konden trekken uit 2012.

Top 10 iPad-apps

Lijstjes, lijstjes, lijstjes: we zijn er gek op. We kozen tien apps die volgens ons jouw iPad écht productief maken.

Next-gen zakendoen: social business

Afgelopen jaar zijn de eerste bedrijven gaan experimenteren met Enterprise Social Network toepassingen. Doel: de organisatie omvormen naar een 'social business'. Welke nieuwe tools en ontwikkelingen op het gebied van sociale bedrijfsnetwerken kunnen ze verwachten voor 2013?

Digitale handtekeningen

Een digitale handtekening is een methode om de authenticiteit van een digitaal bericht of bestand aan te tonen. Het is een van de meest plausibele technieken om communicatie over het internet veiliger te maken. Toch wordt het nauwelijks toegepast.

Hoofd in de wolken

Cloud computing was in 2012 één van de hotste onderwerpen van gesprek. De bladen stonden er bol van en veel bedrijven deden hun eerste ervaringen op met de cloud. Het eindstation is echter nog lang niet bereikt. Welke trends en ontwikkelingen kunnen we verwachten voor 2013?

afbeelding van raymond

Raymond Luijbregts | Manager contentmarketing

Raymond Luijbregts(32) was hoofdredacteur van Clipboard Publishing van 2005 tot 2014. Hij studeerde journalistiek aan de Fontys Hogeschool in Tilburg en begon op zijn 23e bij dit magazine. Na vele reviews van laptops, smartphones en verhalen over marktontwikkelingen, het web en (open source) software nam hij in 2008 het hoofdredactionele stokje over van Peter Kulche. Hij is tevens de mede-grondlegger en ex-hoofdredacteur van DIGIFOTO Pro.

Zijn interesses liggen bij het internet, social media, blogging, content marketing, SEO en technologie in het algemeen.

Twitter: @rluijbregts
Google+: plus.google.com/+RaymondLuijbregts
Web:

Momenteel is hij werkzaam als manager contentmarketing bij NoX PR & Content.

Bekijk alle artikelen van Raymond