WINMAG Pro Panel 2017

Tim
WINMAG Pro is benieuwd naar jouw perspectief. Wat is jouw passie? Je smaak? Waarvan ga jij helemaal uit je dak? Waar liggen jouw interesses? Wij willen het weten, want met jouw visie maken wij WINMAG Pro nog beter.

Het WINMAG Pro Panel is het online onderzoeksinstrument van WINMAG Pro. Door jouw deelname aan het onderzoek kun je ons helpen om nieuwe inzichten te verwerven over het platform. Niet alle vragen gaan over WINMAG Pro, sommigen gaan ook over jou persoonlijk en over actuele onderwerpen die we regelmatig onder de aandacht brengen. Meld je aan bij het WINMAG Pro Panel via: winmagpro.nl/panel

Doe mee en win

Door ons te laten weten wat goed is, wat beter kan en welke categorieƫn en onderwerpen jij graag terugziet op ons platform, zowel online als in het magazine, proberen we jou als lezer zo goed mogelijk tegemoet te komen met onderwerpen die jou interesseren en inspireren. Natuurlijk, voor niets gaat de zon op en aangezien wij je deelname zeer op prijs stellen, zetten we hier ook prijzen tegenover!

Prijzenpot:
Onder de deelnemers verloten we willekeurig de volgende prijzen:

Met dank aan Eminent!

Doe mee met het WINMAG Pro Panel via:
winmagpro.nl/panel

afbeelding van Tim
Door: Tim Beemer

Tim Beemer | PR / Marketing

Bekijk alle artikelen van Tim