YourSafetynet pro+

Redactie WINMAG Pro
Het beheer van op internet aangesloten devices binnen je onderneming is er de afgelopen jaren niet makkelijker op geworden. In de huidige maatschappij, waar alles en iedereen constant met internet verbonden is, kun je niet klakkeloos de verbinding dichtgooien. Bovendien heb je altijd te maken met ingewikkelde en verplichte privacywetgeving. YourSafetynet pro+ wil verbieden vervangen door reguleren en arbeidsconflicten voorkomen door heldere afspraken te maken met iedereen die gebruik maakt van jouw bedrijfsverbinding. Zonder dat je er uren werk aan hebt, speciale, kostbare cursussen moet volgen of een ICT-expert of een legertje juristen moet inhuren.

YourSafetynet pro+ maakt het je gemakkelijk om je ICT-beleid uit te rollen en zorgt tegelijkertijd dat je het beheer en instellen van je internetfilter zelf uit kunt voeren. Vanuit een overzichtelijk dashboard kun je precies zien wat er zoal gebeurt op je internetverbinding en je kunt (geanonimiseerde) data per gebruiker bekijken. Op die manier heb je snel overzicht over wat er aan onwenselijk internet- en dataverkeer plaatsvindt.

Je kunt kant-en-klare ICT reglementen en filterprofielen uit het systeem laten rollen voor niet alleen je medewerkers, maar ook gastaccounts. Hierin worden duidelijke gebruikersprofielen en afspraken vastgelegd over internetgebruik, privacy en eventuele sancties. Ook kan de software flowcharts en richtlijnen produceren waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe je het beste je ICT-beleid kunt implementeren. YourSafetynet pro+ heeft een verklaring van overeenstemming ontvangen waarin valt te lezen dat alle ICT-procedures, implementaties, reglementen en de software voldoen aan de privacywetgeving.

YourSafetynet pro+ is, in tegenstelling tot veel concurrenten, veel meer dan een oplossing om internetverkeer te filteren. De software, die volledig draait in een virtuele omgeving, is een complete appliance die je helpt met het uitrollen en implementeren van je ICT-beleid voor allerlei soorten bedrijven en instellingen. Het dashboard is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. YourSafetynet pro+ is tevens de enige aanbieder die garandeert dat je aan de Nederlandse én Belgische privacywetgeving voldoet. Hierdoor zijn alle afspraken duidelijk. Zo zijn je werknemers en organisatie productiever en tevredener.

Prijs: op aanvraag
Info: www.yoursafetynet.com/nl/pro/whitepaper

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

Redactie WINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie